πάμε μπροστά

Κυριακή

28

Σεπτέμβριος 2014

0

ΣΧΟΛΙΑ

Οι πρώτες συνεντεύξεις του προέδρου του Δ.Σ. κ. Γκοτσίδη και η εκ παραδρομής μη αναφορά μίας από αυτές…

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Γκοτσίδης Κώστας, Ηχητικά, Πασχάλης Δρακόπουλος, Προεδρείο Δ.Σ., Στελεχών παράταξης "μαζί Πάμε Μπροστά", Συνεντεύξεις

Maximum FM 93,6 logoΣε πρόσφατη ανάρτηση με αφορμή την εκλογή του κ. Κώστα Γκοτσίδη ως νέου προέδρου του Δ.Σ. με τίτλο: “Οι πρώτες συνεντεύξεις του νέου προέδρου του Δ.Σ., κ. Κώστα Γκοτσίδη” αναφέρθηκα σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο ΘράκηΝΕΤ την Κυριακή 21/9 και σε ραδιοφωνική στο Status 94,2 την Τρίτη 23/9.

Δυστυχώς, μου διέφυγε η συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Maximum FM 93,6 και το δημοσιογράφο Δημήτρη Κολιό, τη Δευτέρα 22/9/2014 την οποία δεν έτυχε να ακούσω. Σήμερα το μεσημέρι ο Δημήτρης μου εξέφρασε τηλεφωνικά το παράπονό του για το γεγονός αυτό. Έχει δίκιο, του ζητώ συγγνώμη και τον διαβεβαιώνω και δημόσια ότι δεν συνέβη τίποτε από πρόθεση.

Είμαι χρόνια ακροατής του σταθμού του, εκτιμώ πολύ τη δουλειά του και δεν θα υπήρχε λόγος να κάνω εκ προθέσεως κάτι τέτοιο.

Σε κάθε ανάρτηση του pamemprosta.org, ειδικά από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, καλώ κάθε αναγνώστη να επικοινωνεί μαζί μου σε περίπτωση που κρίνει ότι οποιαδήποτε ανάρτηση δεν είναι ακριβής ή έχει καταγράψει λάθος τα όσα αυτός έχει δηλώσει. Στη συγκεκριμένη, δε, ανάρτηση που αφορούσε την εκλογή του προέδρου του Δ.Σ. δεν ανέφερα ότι παραθέτω ΟΛΕΣ τις συνεντεύξεις του προέδρου, για κάτι τέτοιο θα απαιτούσε να είχα ψάξει περισσότερο τις συνεντεύξεις του στα τοπικά μέσα.

Γι’ αυτό λοιπόν ευχαριστώ το Δημήτρη για την επικοινωνία και παρακαλώ οποιονδήποτε άλλο έχει κάποιες ενστάσεις ή θέλει να εκφράσει την κριτική του για κάποια ανάρτηση να το κάνει με μία από τις πολλές μεθόδους επικοινωνίας με την ιστοσελίδα.

Για την ιστορία, διαβάστε την ανάρτηση του radiomax.gr με το φωτορεπορτάζ του φίλου Γιάννη Ναλμπάντη από την αίθουσα του Δ.Σ. σχετικά με την εκλογή νέου προεδρείου και ακούστε τη ραδιοφωνική συνέντευξη του προέδρου του Δ.Σ. κ. Κώστα Γκοτσίδη τη Δευτέρα 22/9/2014.