πάμε μπροστά

Παρασκευή

3

Οκτώβριος 2014

0

ΣΧΟΛΙΑ

Πρόταση κ. Χρήστου Κατσαντούρα για δημοσιοποίηση ημερομηνιών συνεδριάσεων και ημερήσιας διάταξης των ΔΣ των νομικών προσώπων του δήμου

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Α.ΠΟ.Κ.Δ.Α., Δ.Ε.Υ.Α.Α., Δημοτικές Επιχειρήσεις, Δημοτικό Ραδιόφωνο Φερών, Πολιτών, Πολυκοινωνικό, Τ.Ι.Ε.Δ.Α. Α.Ε., Χρήστος Κατσαντούρας

Δημοτικός Σύμβουλος παράταξης "Πόλη Και Πολίτες"

Χρήστος Κατσαντούρας, πρώην δημοτικός σύμβουλος “Πόλη & Πολίτες”

Με email του στη σελίδα μας ο κ. Χρήστος Κατσαντούρας, πρώην δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Πόλη & Πολίτες” του δημάρχου κ. Λαμπάκη, προτείνει την δημοσιοποίηση των ημερομηνιών συνεδρίασης και της θεματολογίας (ημερήσια διάταξη) για τις συνεδριάσεις των διοικητικών συμβουλίων των νομικών προσώπων του Δήμου Αλεξανδρούπολης (Α.ΠΟ.Κ.Δ.Α, Πολυκοινωνικό, Α΄Βάθμια και Β΄Βάθμια Εκπαίδευση, Δημοτικό Ραδιόφωνο Φερών, Τ.Ι.Ε.Δ.Α. και Δ.Ε.Υ.Α.Α.).

Οι αναρτήσεις αυτές θα μπορούσαν να γίνονται είτε από τις υπάρχουσες ιστοσελίδες των εταιρειών (όπως Δ.Ε.Υ.Α.Α. και Τ.Ι.Ε.Δ.Α. Α.Ε.) είτε από την ιστοσελίδα του δήμου για τις εταιρείες που δεν έχουν διαδικτυακή παρουσία.

Συμφωνούμε απόλυτα με τον κ. Κατσαντούρα, η δημοσιοποίηση των προσκλήσεων και των αποφάσεων (θα πρόσθετα) των διοικητικών συμβουλίων θα συνέβαλλε στη διαφάνεια και στην ενημέρωση των δημοτών.

Είναι ευκαιρία με τη νέα θητεία των προεδρείων να εφαρμοστούν αυτές οι αλλαγές. Η σελίδα μας είναι στη διάθεση όλων των μελών Δ.Σ. των παραπάνω εταιρειών που θέλουν να βοηθήσουν στην προσπάθεια ενημέρωσης και εμπέδωσης της διαφάνειας και της λογοδοσίας των δημοτικών αρχόντων.