πάμε μπροστά

Τετάρτη

8

Οκτώβριος 2014

0

ΣΧΟΛΙΑ

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, Έμυ!

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία pamemprosta.org, Ανακοινώσεις

Έμυ Αδαμίδου, δημοσιογράφος

Έμυ Αδαμίδου, δημοσιογράφος

Σήμερα εγκαινιάζουμε τη συνεργασία του pamemprosta.org με τη δημοσιογράφο Έμυ Αδαμίδου. Με την Έμυ βρεθήκαμε πρόσφατα, συζητήσαμε, της προτείναμε αν θέλει να βοηθήσει στην προσπάθεια ενημέρωσης των συνδημοτών μας και με πολύ χαρά σήμερα ανακοινώνουμε ότι ξεκινάμε!

Η Έμυ θα παρίσταται σε συνεδριάσεις των Επιτροπών του δήμου, σε δημοτικά συμβούλια, θα βοηθά σε απομαγνητοφωνήσεις και όποτε το θελήσει θα αρθρογραφεί για θέματα που την ενδιαφέρουν. Έχουμε σκεφτεί και την πιθανότητα διεξαγωγής τηλεοπτικών συνεντεύξεων με ενδιαφέροντες συνδημότες μας και θέματα ποικίλης ύλης.

Ελπίζουμε να σας παρουσιάσουμε ενδιαφέροντα πράγματα στο μέλλον, ελπίζουμε οι συνεργασίες μας αυτές να πληθύνουν, το pamemprosta.org να γίνει μετεξελιχθεί σε μία μορφή συνεταιριστικού blog συντακτών. Καλούμε για άλλη μία φορά όσους ενδιαφέρεστε για διάφορα τοπικά θέματα, πολιτισμό, αθλητισμό, ειδησεογραφία και θέλετε να συμμετάσχετε με οποιονδήποτε τρόπο να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Συνεργασία χωρίς άγχος, με διάθεση για δημιουργικότητα, σφαιρική ενημέρωση και ελεύθερη έκφραση…

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, Έμυ!