πάμε μπροστά

Παρασκευή

10

Οκτώβριος 2014

0

ΣΧΟΛΙΑ

Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Α.Μ.Θ. εκλέχθηκε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελος Λαμπάκης

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία pamemprosta.org, Ανακοινώσεις

Βαγγέλης Λαμπάκης, πρόεδρος και Δήμητρα Τσανάκα, αντιπρόεδρος ΠΕΔ ΑΜΘ

Σύμφωνα με πληροφορίες που πήραμε πριν από λίγο στη σημερινή συνεδρίαση των εκλεγμένων μελών του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, πρόεδρος εκλέχθηκε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελος Λαμπάκηςαντιπρόεδρος η δήμαρχος Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα και γραμματέας ο δημοτικός σύμβουλος Προσοτσάνης κ. Θόδωρος Αθανασιάδης.

Από τη συνεδρίαση απουσίαζαν αρκετοί δήμαρχοι (με επιφύλαξη δίνουμε τα νούμερα, από τα 21 μέλη του Δ.Σ. παρόντες ήταν οι 14, ο κ. Λαμπάκης έλαβε 12 θετικές ψήφους ενώ υπήρχαν και 2 λευκά). Απών από τη συνεδρίαση και ο πρώην δήμαρχος Καβάλας και πρόεδρος της Π.Ε.Δ. κ. Κωνσταντίνος Σιμιτσής.

Π.Ε.Δ. Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης

Στις πολλές απουσίες ίσως να έπαιξαν ρόλο όσα αναφέρονται στο χθεσινό δελτίο τύπου δημάρχων και δημοτικών συμβούλων που συμμετείχαν στο ενωτικό ψηφοδέλτιο για την Π.Ε.Δ. ΑΜΘ:

Εμείς οι Δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, που συμμετείχαμε μαζί με άλλους συναδέλφους στο ενωτικό ψηφοδέλτιο για την ΠΕΔ Ανατολικής Μακεδονίας–Θράκης, δηλώνουμε ότι καμία πολιτική σχέση δεν έχουμε με το «Κίνημα Ανατροπής για την Αυτοδιοίκηση» του κυρίου Πατούλη.

Συμμετείχαμε και εκλεγήκαμε ως μέλη ενός πολυσυλλεκτικού αυτοδιοικητικού σχήματος, μαζί με άλλους συναδέλφους με τους οποίους μας ενώνει η κοινή αγωνία για το μέλλον του τόπου μας και της Αυτοδιοίκησης.

Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τις “διαρροές” στον τύπο και το διαδίκτυο ότι η παράταξη Πατούλη ψηφίστηκε από 100 συναδέλφους στην Περιφέρεια μας, διαψεύδουμε κατηγορηματικά ότι έχει την εμπιστοσύνη μας και παραδίδουμε τους εμπνευστές της προβοκάτσιας στην κρίση των συναδέλφων τόσο της Περιφέρειας μας, όσο και της χώρας συνολικά.

Φυσικά δεν πρόκειται, ως μέλη του Δ.Σ. της ΠΕΔ και ως σύνεδροι στην επικείμενη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ, να λειτουργήσουμε ως φερέφωνα του κ. Πατούλη και ως ενεργούμενα της παράταξης του.
Κάθε άλλο…

Σιμιτσής Κωνσταντίνος
Καδή Ισμέτ
Τσομπανόπουλος Ευάγγελος
Τσολακίδης Βασίλειος
Χατζηλαζάρου Αναστάσιος
Ζαχαριάδης Παύλος
Γκαράνης Γιάννης
Μενεσελίδου Σοφία
Ξουλόγης Βασίλειος
Ντεμίρης Αθανάσιος
(Εκπροσωπώντας και τους δεκάδες συναδέλφους που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις πρόσφατες διαδικασίες).

[Πηγή Δελτίου Τύπου: airetos.gr]