πάμε μπροστά

Τετάρτη

29

Οκτώβριος 2014

0

ΣΧΟΛΙΑ

Πρόσκληση σε διοικητικό συμβούλιο της Π.Ε.Δ. την Παρασκευή 31/10/2014 στις 14:00

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία PDF, Αρχεία, Αρχεία βίντεο

Π.Ε.Δ. Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης

Για άλλη μία φορά ευχαριστούμε τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΑΝΑ.Σ.Α. για την Αλεξανδρούπολη” και μέλος της Π.Ε.Δ., κ. Παύλο Μιχαηλίδη για τη χορήγηση της πρόσκλησης σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Π.Ε.Δ. και των εισηγήσεων της συνεδρίασης για την ενημέρωση των συνδημοτών μας.

Εφόσον ο πρόεδρος της Π.Ε.Δ. και δήμαρχος Αλεξανδρούπολης δήλωσε ότι επιθυμεί να δώσει μεγαλύτερη δημοσιότητα στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. και να τις ανοίξει για το κοινό και τα Μ.Μ.Ε., ελπίζουμε σύντομα η γραμματεία της να αποστέλλει τις προσκλήσεις και τις σκαναρισμένες εισηγήσεις και στα μέσα με σκοπό την ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων. Θα προσπαθήσουμε να καλύπτουμε τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. όπως κάνουμε και με τα δημοτικά συμβούλια του δήμου μας, όποτε είναι αυτό δυνατόν.

===========

Κομοτηνή 27-10-2014
Αριθμ.Πρωτ: 628

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Προς: Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ/ ΑΜΘ.
Κοιν/ση: κ.κ. Δημάρχους Περιφέρειας ΑΜΘ (πλην αυτών που είναι μέλη του ΔΣ της ΠΕΔ/ΑΜΘ).

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της Π.Ε.Δ. A.M.Θ. σας καλεί σε συνεδρίαση στις 31 Οκτωβρίου 2014 ημέρα Παρασκευή, και ώρα 14.00, στα γραφεία της Π.Ε.Δ. Α.Μ.Θ., στην Κομοτηνή, Δ/νση: Στίλπωνος Κυριακίδη 17 (3ος Όροφος), σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθ. 16, παρ. 1 του Π.Δ. 75/2011 (ΦΕΚ 182/22-8-2011 τ. Α’), με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 1. Ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Π.Ε.Δ. ΑΜΘ
 2. Καθορισμός αποζημίωσης συνεδριάσεων του Δ.Σ., της Ε.Ε. και του Ε.Σ. καθώς και η ημερήσια αποζημίωση για εκτός έδρας μετακινήσεις των μελών του Δ.Σ., Ε.Σ., των εκπροσώπων στη Γ.Σ. της ΚΕΔΕ και του προσωπικού της Π.Ε.Δ. Α.Μ.Θ. (Εισηγ.: Συμεωνίδης Δημήτριος)
 3. Έγκριση Διάθεσης Πίστωσης για κάλυψη δαπανών μετακίνησης και εκτός έδρας αποζημίωσης εκπροσώπων Γενικής Συνέλευσης της ΠΕΔ ΑΜΘ στην ΚΕΔΕ για την συμμετοχή τους στην Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ στην Αθήνα. (Εισηγ.: Συμεωνίδης Δημήτριος)
 4. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για κάλυψη αποζημίωσης μελών Δ.Σ, Ε.Ε. και Ε.Σ. από 1-1-2014 έως 30-9-2014. (Εισηγ.: Συμεωνίδης Δημήτριος)
 5. Έγκριση γενομένων μετακινήσεων των υπαλλήλων της ΠΕΔ ΑΜΘ για υπηρεσιακούς λόγους και διάθεση απαιτούμενης πίστωσης για κάλυψη σχετικής δαπάνης. (Εισηγ.: Συμεωνίδης Δημήτριος)
 6. Λήψη απόφασης και έγκριση απόδοσης της Κοινοτικής συμμετοχής (85%) του 12ου αιτήματος πληρωμής που αντιστοιχεί στον επικεφαλής εταίρο «ΠΕΔ ΑΜΘ» (€19.233,31), στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Τράπεζα της Ελλάδος), στο πλαίσιο του προγράμματος “PROMOTION OF THE CULTURAL HERITAGE OF EVROS AND SMOLYAN THROUGH ALTERNATIVE TOURISM”, με αρκτικόλεξο “Evros- Smolyan, Road of Culture» (Εισηγ.: Λαζόπουλος Χρήστος)
 7. Απευθείας ανάθεση επισκευής-συντήρησης των συσκευών FAX, Εκτυπωτή και Φωτοαντιγραφικού στα γραφεία Έβρου της ΠΕΔ/ΑΜΘ. (Εισηγ.: Λαζόπουλος Χρήστος)
 8. Προμήθεια και τοποθέτηση συστήματος συναγερμού ασφαλείας στο κτίριο ιδιοκτησίας ΠΕΔ/ΑΜΘ στη Ξάνθη. (Εισηγ.: Μίχος Νίκος)
 9. Ανάθεση σε λογιστή για τροποποίηση δήλωσης ακινήτων ΠΕΔ ΑΜΘ  (Εισηγ.: Συμεωνίδης Δημήτριος)
 10. Απαλλαγή υπόλογου και έγκριση απόδοσης λογαριασμού επί των δαπανών του αριθ. 140/2014 χρημ. Εντάλματος προπληρωμής. (Εισηγ.: Συμεωνίδης Δημήτριος)
 11. Λήψη απόφασης για τον ορισμό νέων εκπροσώπων στο Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ». (Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση-ΤΟΠ.Σ.Α.) (Εισηγ. :Συμεωνίδης Δημήτριος)
 12. Λήψη απόφασης για τον ορισμό νέων εκπροσώπων (ενός τακτικού και ενός αναπληρωτή του) στο ΔΣ της Αναπτυξιακής Σύμπραξης με τίτλο «ΑΝΑ.Σ.Α.» (Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση-ΤΟΠ.Σ.Α.) (Εισηγ.: Μίχος Νίκος)
 13. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για καταχώρηση περίληψης προκήρυξης στην εφημερίδα ΘΡΑΚΗ Ξάνθης διαγωνισμού του έργου «MARAKANDA» (Εισηγ.: Συμεωνίδης Δημήτριος)
 14. Απόφαση αποδοχής παράτασης χρόνου υλοποίησης έργου Marakanda με κωδικό Ι-Β/1.2/442, του ευρωπαϊκού προγράμματος ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΛΕΚΑΝΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ (ΕΝΡΙ CBC MEDITERRANEAN SEA BASIN) 2007-2013. (Εισηγ.: Μίχος Νίκος)
 15. Τροποποίηση όρων σύμβασης του Ορκωτού Λογιστή για το Έργο «Marakanda». (Εισηγ.: Μίχος Νίκος)
 16. Έγκριση μελών νέων Επιτροπών «Διενέργειας Διαγωνισμού», «Εκδίκασης Ενστάσεων» και «Παρακολούθησης & Παραλαβής προμηθειών και εργασιών», για την ολοκλήρωση του Έργου «Marakanda». (Εισηγ.: Μίχος Νίκος)
 17. Παράταση του χρόνου παράδοσης των παραδοτέων του Κου Τσαπνίδη Κωνσταντίνου, μετά τη λήξη της σύμβασης μίσθωσης έργου (Άρθρο 6, Ν 2527/1997). (Εισηγ: Μίχος Νίκος)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕΔ ΑΜΘ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ

Δείτε τις πρώτες δηλώσεις του κ. Λαμπάκη στο βραδυνό δελτίο ειδήσεων του Rodopi Channel και του ΘράκηΝΕΤ της Παρασκευής 10/10/2014.

Ακούστε τις δηλώσεις του κ. Λαμπάκη ως προέδρου της ΠΕΔ στο Maximum FM 93,6 και το Δημήτρη Κολιό: