πάμε μπροστά

Δευτέρα

3

Νοέμβριος 2014

0

ΣΧΟΛΙΑ

Όμορφα ξύλα, όμορφα καίγονται (στο ΘράκηΝΕΤ) [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Αρχεία, Αρχεία βίντεο

Φωτιά στο τζάκι του... ΘράκηΝΕΤ (1/11/2014 00:31)

Φωτιά στο τζάκι του… ΘράκηΝΕΤ (1/11/2014 00:31)

Ενδιαφέρον πρόγραμμα παρουσίασε ξημερώματα Σαββάτου 1/11/2014 στις 00:31 το ΘράκηΝΕΤ. Μετά τις πρόσφατες περιπέτειες των ιδιοκτητών των τοπικών καναλιών λόγω των μεταμεσονύκτιων προγραμμάτων που… άναβαν φωτιές στους μερακλήδες ξενύχτηδες, το ΘράκηΝΕΤ προχώρησε σε αναπαραγωγή προγράμματος που ανάβει φωτιές με πιο ανώδυνο τρόπο ενώ ταυτόχρονα ταράζει τα νερά δίνοντας μαθήματα οικονομικής παραγωγής προγραμμάτων στους ανταγωνιστές του. Απλές ιδέες που υλοποιούνται ακόμα και από το σαλόνι του σπιτιού μας.

Επί μισή ώρα, λοιπόν, οι τηλεθεατές είχαν την δυνατότητα να χαμηλώσουν τα φώτα, να ανοίξουν ένα μπουκάλι κρασί και να απολαύσουν τη θαλπωρή της εικόνας ενός… τζακιού που καίει και τροφοδοτείται από ένα χέρι το οποίο τακτοποιεί τα ξύλα και με μασιά.

Δυστυχώς το πρόγραμμα δεν συνοδευόταν από τίτλους αρχής ή τέλους και δεν θα μάθουμε ποτέ αν πρόκειται για εσωτερική παραγωγή του καναλιού ή για εξωτερική, ενώ αυτό το χέρι που τροφοδοτεί τη φωτιά δύσκολα θα αποκαλυφθεί τίνος είναι. Έτσι και αλλιώς, παρακαλείται όποιος αναγνωρίσει το χέρι, τη μασιά ή το τζάκι να στείλει μήνυμα. Κερδίζει δώρο 2 κουτιά προσανάμματα.

Απολαύστε το: