πάμε μπροστά

Τρίτη

11

Νοέμβριος 2014

0

ΣΧΟΛΙΑ

Ορισμός κ. Δουνάκη Κώστα ως εκπροσώπου του Δήμου Αλεξανδρούπολης στη Δημοσυνεταιριστική Εταιρεία “ΕΒΡΟΣ Α.Ε.”

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία PDF, Αρχεία, Δημοσίευση στο "Διαύγεια", Διαύγεια

Διαύγεια - Διαφάνεια στο ΚράτοςΑναρτήθηκε στο Διαύγεια την Πέμπτη 9/10/2014 η ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης για τον ορισμό εκπροσώπου του στη Γενική Συνέλευση της Δημοσυνεταιριστική “Έβρος” Α.Ε. Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ.

Μοναδικός υποψήφιος για τη θέση ήταν ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  στην εκλογική περιφέρεια Φερών με την παράταξη “Πόλη & Πολίτες” του κ. Λαμπάκη στις δημοτικές εκλογές του Μάη 2014, ο κ. Κωνσταντίνος Δουνάκης (στις εκλογές της 18/05/2014 έλαβε 2.323 σταυρούς αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί).

Ο κ. Δουνάκης διετέλεσε στο παρελθόν Αντιδήμαρχος Φερών και Πρωτογενιούς Τομέα στο Δήμο Αλεξανδρούπολης (από 1/10/2013 έως την 31/8/2014)

Κωνσταντίνος Δουνάκης, εκπρόσωπος του Δήμου Αλεξανδρούπολης στη Γ.Σ. της Π.Ε.Δ. Α.Μ.Θ.

Κωνσταντίνος Δουνάκης, εκπρόσωπος του Δήμου Αλεξανδρούπολης στη Γ.Σ. της Π.Ε.Δ. Α.Μ.Θ. (φωτό: inpost.gr)

Ο εκπρόσωπος του Δήμου Αλεξανδρούπολης στη Δημοσυνεταιριστική καταλαμβάνει τη αμοιβόμενη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου, όπως φαίνεται από την ανενημέρωτη σελίδα της (παλιότερα ορισμένος εκπρόσωπος από το δήμο Αλεξανδρούπολης και την πλειοψηφούσα παράταξη ήταν ο κ. Νικόλαος Κοζάρης μέχρι την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη του κ. Λαμπάκη και την αντικατάστασή του από το Δ.Σ. της 11/12/2013 από τον κ. Ζητάκη Παναγιώτη)

ΔΣ Δημοσυνεταιριστικής "Έβρος" Α.Ε. (ιστοσελίδα εταιρείας 11/11/2014 - ανενημέρωτα στοιχεία)

ΔΣ Δημοσυνεταιριστικής “Έβρος” Α.Ε. (από την ανενημέρωτη ιστοσελίδα της εταιρείας 11/11/2014)