πάμε μπροστά

Τετάρτη

12

Νοέμβριος 2014

0

ΣΧΟΛΙΑ

Σε δημοπρασία τη Δευτέρα 24/11/2014 το μίνι μάρκετ του κάμπινγκ της Τ.Ι.Ε.Δ.Α. [Διαύγεια]

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία PDF, Αρχεία, Δημοπρασίες, Δημοσίευση στο "Διαύγεια", Δημοτικές Επιχειρήσεις, Διαύγεια, Τ.Ι.Ε.Δ.Α. Α.Ε.

Τ.Ι.Ε.Δ.Α. Α.Ε. (Τουριστική Ιαματική Επιχείρηση Δήμου Αλεξανδρούπολης)Αναρτήθηκε στο Διαύγεια η περίληψη της διακήρυξης για την διενέργεια πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση του μίνι πάρκετ στο κάμπινγκ Αλεξανδρούπολης.

Το Δ.Σ. της Τ.Ι.Ε.Δ.Α. προχωρά στην εκμίσθωση για τρεις θερινές περιόδους με δυνατότητα παράτασης της σύμβασης μίσθωσης για ακόμα δύο θερινές περιόδους με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου. Η ελάχιστη τιμή πρώτης προσφοράς μισθώματος για κάθε θερινή περίοδο ανέρχεται στα 1.700 ευρώ.

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24/11/2014 από 10:00 έως τις 12:00 στο κεντρικό γραφείο της Τ.Ι.Ε.Δ.Α. Α.Ε. στην Πλατείας Κύπρου 17 στην Αλεξανδρούπολη ενώπιον τριμελούς επιτροπής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν αντίγραφα της διακήρυξης από τα γραφεία της επιχείρησης στην ίδια διεύθυνση από 09:00 έως και 14:00 καθημερινά, καθώς και να διεξάγουν επιτόπου θεώρηση του αντικειμένου της μίσθωσης.