πάμε μπροστά

Τετάρτη

26

Νοέμβριος 2014

2

ΣΧΟΛΙΑ

Δείτε ζωντανά: Διήμερο Σεμινάριο Με Πρακτικές Απαντήσεις Για Θέματα Επιχειρήσεων [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Live Streaming, Αρχεία, Αρχεία βίντεο

Restart Greece (Θράκη) - Διημερίδα του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης

Restart Greece (Θράκη) – Διημερίδα του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης

Παρακολουθείστε ζωντανά, μέσω live streaming το διήμερο σεμινάριο με τίτλο: Restart Greece – Θράκη που πραγματοποιείται στην αίθουσα του δημοτικού θεάτρου Αλεξανδρούπολης την Πέμπτη 27 και Παρασκευή 28/11/2014 από τις 09:30 έως τις 17:00.

Το “Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης” – (Ι.ΝΕ.ΔΙ.Β.Ι.Μ.), διοργανώνει διήμερο Σεμινάριο προσανατολισμένο στην πληροφόρηση και αντιμετώπιση κρίσιμων, πρακτικών ζητημάτων του επιχειρείν και την ενθάρρυνση της ανάπτυξης των επιχειρήσεων.

Ομιλητές με σημαντική τεχνογνωσία και εμπειρία δίνουν πρακτικές συμβουλές για τη χρηματοδότηση, το σωστό στήσιμο μιας επιχείρησης, τους κινδύνους και κυρίως τις ευκαιρίες που δίνει η έξυπνη διαχείρισή της.

Στη διημερίδα θα αναπτυχθούν οι εξής θεματικές ενότητες:

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου:

10:00-12:30 Στήσιμο επιχείρησης (προεργασία) (Φίλιππος Παραστατίδης & Μήτσικας Ιωάννης)
Προετοιμάζοντας την έναρξη: έρευνα αγοράς, profit & loss analysis, monitoring ανταγωνισμού, swot analysis, Business Plan κ.α.
Επίσης: ποια είναι η πιο σωστή και ευέλικτη εταιρική μορφή για τη δική σας Επιχείρηση; Πώς απλοποιούμε τη σύνθετη γραφειοκρατία; Τρόποι για να κρατάμε το Budget χαμηλό.

13:00-15:30 Management: Επιχειρηματική Καινοτομίας, Διαχείριση και Οργάνωση της Επιχείρησης (Ιωάννης Γ. Μπόγδης & Σπύρος Ιγνατιάδης)
Πώς προσαρμοζόμαστε στην αλλαγή; Ποια η δυσκολία της διαχείρισης της επιτυχίας και της ανάπτυξης μίας επιχείρησης; Πώς διαχειριζόμαστε τα προβλήματα; Πώς επιλέγουμε προσωπικό και συνεργάτες (in house, εξωτερικοί συνεργάτες κ.α.).
Τεχνολογία στην υπηρεσία της Επιχείρησης: μία πολύτιμη, οικονομική βοήθεια
Ψηφιακή διαχείριση, e-Banking, έξυπνοι τρόποι επικοινωνίας (Teleconference, Shared Documents κ.α.), οικονομική δημιουργία ιστοσελίδας.

16:00-19:00Ανάπτυξη Επιχειρηματικών Ιδεών από τη Θεωρία στην Πράξη: Hands On Activity – Τρίωρο Πρακτικό Σεμινάριο (Παρασκευή Γκιούρκα)

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου:

10:00-12:30Χρηματοδότηση (Παντελής Δελίδης)
-Υπάρχουν χρήματα; – Δεν είναι πολύπλοκο;
Ενημερωθείτε και ρωτήστε όσα θα θέλατε για παραδοσιακούς και εναλλακτικούς τρόπους χρηματοδότησης.

13:00-15:30Το επόμενο βήμα της Επιχείρησης (Χριστόδουλος Τοψίδης, Αθανάσιος Πανταζής)
Διαχείριση Ηλικίας άνω των 50 ετών, Μεταβίβαση της επιχείρησης από γενιά σε γενιά, Είσοδος Εταίρων, Συγχώνευση, Πέρασμα στην ψηφιακή μορφή της επιχείρησης, ανάπτυξη ανεξάρτητης (Spin Off) δραστηριότητας.

16:00-18:30Προωθώντας την Επιχείρηση (Περικλής Γκόγκας)
Δοκιμασμένοι και νεοεμφανιζόμενοι τρόποι promotion της επιχείρησης για να σας μάθουν περισσότεροι πελάτες.

Επιπλέον, στις εργασίες της διημερίδας θα συμπεριληφθούν και άλλα κρίσιμα θέματα σχετικά με τους φορείς υποστήριξης της επιχειρηματικότητας, τις κοιτίδες επιχειρηματικότητας, τη φιλοσοφία της start up επιχείρησης.

Κατεβάστε σε PDF το πρόγραμμα της διημερίδας κάνοντας κλικ εδώ.

Δείτε τα βίντεο και εκ των υστέρων στη διεύθυνση: https://www.bambuser.com/channel/restartgreece

2 Σχόλια

  1. Savvas Avramidis