πάμε μπροστά

Παρασκευή

12

Δεκέμβριος 2014

0

ΣΧΟΛΙΑ

Πρόσληψη της Παναγοπούλου Αγγελικής του Χαράλαμπου στη θέση Ειδικού Συνεργάτη του προέδρου της ΠΕΔ/ΑΜΘ [Διαύγεια]

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία PDF, Αρχεία, Δημοσίευση στο "Διαύγεια", Διαύγεια, Ειδικοί Συνεργάτες Δημάρχου, ΠΕΔ, ΠΕΔ-ΑΜΘ

Διαύγεια - Διαφάνεια στο ΚράτοςΜε ανάρτηση στο Διαύγεια χθες Πέμπτη 11/12/2014 ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΠΕΔ/ΑΜΘ και δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης ανακοινώνει την απόφασή του για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου στη θέση του ειδικού συνεργάτη της ΠΕΔ/ΑΜΘ την κ. Αγγελική Παναγοπούλου του Χαράλαμπου.

Η κ. Παναγοπούλου είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Κοινωνικών, Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του Δ.Π.Θ.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, η κ. Παναγοπούλου έχει συμβουλευτικό έργο και απευθύνεται προς τον Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και την εκτελεστική επιτροπή της ΠΕΔ/ΑΜΘ.

Η κ. Αγγελική Παναγοπούλου στο Δ.Σ. της ΠΕΔ/ΑΜΘ την Τρίτη 2/12/2014

Η κ. Αγγελική Παναγοπούλου στο Δ.Σ. της ΠΕΔ/ΑΜΘ την Τρίτη 2/12/2014

  • Τα καθήκοντα που θα ασκεί θα είναι η παροχή συμβουλών και η διατύπωση εξειδικευμένων γνωμών γραπτώς ή προφορικών για τον τομέα δραστηριοτήτων της ΠΕΔ/ΑΜΘ που θα εξυπηρετήσει, όπως και οποιοδήποτε άλλο καθήκον της αναθέσει ο Πρόεδρος, χωρίς να έχει αποφασιστικές αρμοδιότητες.
  • Η ειδική συνεργάτιδα του κ. Λαμπάκη υπάγεται ειδικά και αποκλειστικά στην υπηρεσιακή δικαιοδοσία του ιδίου, ως Προέδρου, στον οποίο και είναι υποχρεωμένη να δίνει λόγο σε κάθε περίπτωση. Δεν παρεμβάλλεται, καθ’ οιονδήποτε τρόπο στην οργανωτική και βαθμολογική κλίμακα του προσωπικού της ΠΕΔ/ΑΜΘ και ούτε η θέση της έχει αντιστοιχία με τις θέσεις της κλίμακας αυτής. Είναι ανεξάρτητη από το ειδικό επιστημονικό προσωπικό ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, που κατέχει οργανικές θέσεις για την εξυπηρέτηση διαρκών αναγκών της ΠΕΔ/ΑΜΘ.
  • Η άσκηση του ελεύθερου επαγγέλματός της είναι συμβατή με το έργο του ειδικού συνεργάτη.
  • Οι αποδοχές του ειδικού συνεργάτη καθορίζονται από το άρθρο 38 του Ν. 3801/2009 (ΦΕΚ 163/4-9-2009 τεύχος Α΄), συγκεκριμένα εφαρμόζονται όσα ισχύουν για τους ειδικούς συνεργάτες των Δήμων.
  • Τόπος εργασίας της είναι η έδρα της ΠΕΔ/ΑΜΘ (στην Κομοτηνή).
  • Το ωράριο εργασίας της είναι το ίδιο με το ωράριο εργασίας των λοιπών υπαλλήλων της ΠΕΔ/ΑΜΘ.
  • Η διάρκεια της συμβάσεως ακολουθεί τη θητεία του Προέδρου της ΠΕΔ/ΑΜΘ και αρχίζει από 12-12-2014 έως και τη λήξη της ή την καθ’ οιονδήποτε τρόπο αποβολή της ιδιότητας του Προέδρου της ΠΕΔ/ΑΜΘ στο πρόσωπο του εργοδότη-πρώτου αντισυμβαλλομένου.

Η κ. Αγγελική Παναγοπούλου είναι κόρη του πρώην προέδρου της ΝΟΔΕ Έβρου, κ. Μπάμπη Παναγόπουλου. Ο κ. Παναγόπουλος είναι ο προκάτοχος του σημερινού προέδρου της ΝΟΔΕ Έβρου, πρώην γενικού γραμματέα του δήμου Αλεξανδρούπολης και νυν προέδρου του Ο.Λ.Α. Α.Ε. κ. Σταύρου Σταυράκογλου.

Από την εκλογική διαδικασία της εκλογής νέου προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου το Μάη του 2010, αριστερά και δεξιά οι υποψήφιοι κ.κ. Σταύρος Σταυράκογλου και Βαγγέλης Ρούφος και στο κέντρο ο απερχόμενος τότε πρόεδρος κ. Μπάμπης Παναγόπουλος (τελικά ο κ. Σταυράκογλου έλαβε 2.337 ψήφους και ποσοστό 58,4% ενώ ο κ. Ρούφος πήρε 1.664 ψήφους και ποσοστό 41,6%)

Από την εκλογική διαδικασία της εκλογής νέου προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου το Μάη του 2010, αριστερά και δεξιά οι υποψήφιοι κ.κ. Σταύρος Σταυράκογλου και Βαγγέλης Ρούφος και στο κέντρο ο απερχόμενος τότε πρόεδρος κ. Μπάμπης Παναγόπουλος (τελικά ο κ. Σταυράκογλου έλαβε 2.337 ψήφους και ποσοστό 58,4% ενώ ο κ. Ρούφος πήρε 1.664 ψήφους και ποσοστό 41,6%) (πηγή φωτό: gatzoli.gr)

=================

Κατεβάστε την ανάρτηση της πρόσληψης της κ. Παναγοπούλου στο Διαύγεια:

=================

Στις 30/5/2014 αναρτήθηκε στο real.gr το ρεπορτάζ του Α.Π.Ε. για τις 3 προπτυχιακές φοιτήτριες του Οικονομικού Τμήματος του Δ.Π.Θ. οι οποίες στα πλαίσια του μαθήματος της Επιχειρηματικότητας του καθηγητή κ. Περικλή Γκόγκα είχαν την ιδέα του ειδικού καροτσιού-οδηγού για ΑμεΑ σε σούπερ μάρκετ. Μεταξύ αυτών ήταν και η Αλεξανδρουπολίτισα κ. Αγγελική Παναγοπούλου (σύμφωνα με το faros24.gr και ανάρτησή του την 3/6/2014).

Η ιδέα διακρίθηκε μέσα στις δέκα καλύτερες που αναδείχθηκαν σε διαγωνισμό. Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για την ίδια, πάντως η ιδέα της ομάδας ήταν εξαιρετική. Το ίδιο εξαιρετικός είναι και ο καθηγητής τους, κ. Γκόγκας. Προτείνω να δείτε την εισήγησή του από το πρόσφατο Restart Greece, ήταν πολύ ενδιαφέρουσα (βίντεο 1οβίντεο 2ο)