πάμε μπροστά

Πέμπτη

29

Ιανουάριος 2015

0

ΣΧΟΛΙΑ

Επιχορήγηση της ΔΕΥΑΑ για κατασκευή δικτύων αποχέτευσης και ΕΕΛ στη Μάκρη

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία PDF, Αρχεία, Δ.Ε.Υ.Α.Α., Δημοσίευση στο "Διαύγεια", Δημοτικές Επιχειρήσεις, Διαύγεια

Δ.Ε.Υ.Α.Α. logo

Αναρτήθηκε στο διαύγεια η από 30/12/2014 απόφαση του γενικού γραμματέα του ΠΕΚΑ κ. Κωνσταντίνου Τριάντη για τη διάθεση πίστωσης εννιακοσίων πενήντα οκτώ χιλιάδων ευρώ (958.178,73) στη Δ.Ε.Υ.Α.Αλεξανδρούπολης για την κατασκευή του έργου “Κατασκευή Δικτύων Αποχέτευσης και Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (Ε.Ε.Λ.) Μάκρης του Δήμου Αλεξανδρούπολης“.

Το έργο είχε ενταχτεί στον Άξονα Προτεραιότητας 2 του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη” στις 22/6/2011 με απόφαση του Ειδικού Γραμματέα Υδάτων του ΥΠΕΚΑ. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από το ΕΠ.ΠΕΡ.Α.Α. (ΕΠιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΠΕΡιβάλλον – Αειφόρος Ανάπτυξη»), σύμφωνα με έγγραφό του προς το υπουργείο με ημερομηνία 29/12/2014.

Σε επικοινωνία μας με τον πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Α. κ. Ευάγγελο Μυτιληνό μας ανέφερε ότι πρόκειται για δύο έργα που θα δημοπρατηθούν ξεχωριστά (το δίκτυο και ο βιολογικός καθαρισμός) ενώ οι μελέτες τους είναι ήδη έτοιμες (σ.σ. σε ραδιοφωνική συνέντευξή του την Τετάρτη 4/2/2015 ο κ. Μυτιληνός διευκρίνησε ότι ο βιολογικός καθαρισμός θα δημοπρατηθεί ως “μελέτη-κατασκευή” ενώ για το αποχετευτικό δίκτυο υπάρχει έτοιμη μελέτη και θα δημοπρατηθεί η κατασκευή του).

Έργο αποχέτευσης Φερών από ΤΕΚ Θεσσαλονίκης

Έργο αποχέτευσης Φερών

Πρόκειται για ένα πολύ ευχάριστο νέο για το δήμο μας, ελπίζουμε να προχωρήσουν σύντομα οι δημοπρατήσεις των έργων.