πάμε μπροστά

Τρίτη

3

Φεβρουάριος 2015

0

ΣΧΟΛΙΑ

Πρόσκληση σε Δ.Σ. του Πολυκοινωνικού την Τρίτη 3/2/2015 στις 13:00 μ.μ.

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Δημοτικές Επιχειρήσεις, Πολυκοινωνικό

Ευχαριστώ θερμά τον κ. Αντώνη Βαμβακερό, πρόεδρο του Πολυκοινωνικού, που για δεύτερη φορά μου αποστέλλει την ημερομηνία συνεδρίασης του δ.σ. του Νομικού Προσώπου του δήμου και την ημερήσια διάταξη. Για δεύτερη φορά χθες έλαβα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου την παρακάτω πρόσκληση για το αυριανό δ.σ. της 3/2/2015.

Του θυμίζω ότι αν και το υποσχέθηκε, δεν έχω ακόμα λάβει απάντηση στα ερωτήματα που έθεσα εγγράφως στον ίδιο όπως και στα άλλα νομικά πρόσωπα του δήμου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας  προσκαλούμε στις 03.02.2015, ημέρα της εβδομάδας  Τρίτη και ώρα 01.00 μ.μ.,  να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ Δήμου Αλεξανδρούπολης,  που θα γίνει στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου στην Αλεξανδρούπολη – Καρτάλη 2, και να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

  1. 1η Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015
  2. Διαγραφή παραστατικών δικαιούχων έτους 2014
  3. Έγκριση ψήφιση οφειλών οικονομικού έτους 2014
  4. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και όρων διακήρυξης του πρόχειρου διαγωνισμού προμήθειας ειδών συσκευασίας τροφίμων σίτισης για τις ανάγκες του Ν.Π. ‘‘ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ’’ Δήμου Αλεξανδρούπολης
  5. Εγγραφές και διαγραφές  νηπίων
  6. Επαύξηση ισχύος ηλεκτρικού ρεύματος στο κτήριο της Σίτισης Φερών
  7. Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015
  8. Έγκριση τροποποίησης Ο.Ε.Υ. του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Περιβάλλοντος Δήμου Αλεξανδρούπολης

Σημ: Για παραπέρα απορίες και διευκρινήσεις, οι κ.κ. Σύμβουλοι, μπορούν να απευθύνονται στον κ. Πρόεδρο και στις αρμόδιες υπηρεσίες του Νομικού Προσώπου.

Αλεξανδρούπολη  30 Ιανουαρίου 2015

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

Βαμβακερός Αντώνιος