πάμε μπροστά

Τετάρτη

4

Φεβρουάριος 2015

0

ΣΧΟΛΙΑ

Δημοπρασία εκμίσθωσης δύο καταστημάτων στην Πλατεία Ελευθερίας από τη Σχολική Επιτροπή Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία PDF, Αρχεία, Δημοπρασίες, Δημοτικές Επιχειρήσεις, Διαύγεια, Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Με αναρτήσεις της στο Διαύγεια την Τρίτη 3/2/2015 η Σχολική Επιτροπή Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης (ΝΠΔΔ του δήμου Αλεξανδρούπολης) προχωρά σε δημοπρασία για την εκμίσθωση δύο καταστημάτων στην πλατεία Ελευθερίας.

Ακίνητα-κληροδοτήματα 1ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης προς 8ετή εκμίσθωση

Ακίνητα-κληροδοτήματα 1ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης προς 8ετή εκμίσθωση

Πρόκειται για κληροδοτήματα του 1ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης τα οποία βρίσκονται:

  • στη γωνία της οδού Δημητρίου Καραολή και Πλατεία Ελευθερίας, καταστήματος εμβαδού 51,00 τ.μ. και
  • στην οδό Πλατεία Ελευθερίας 6, καταστήματος εμβαδού 60,00 τ.μ.
Ακίνητο-κληροδότημα 1ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης προς 8ετή εκμίσθωση (γωνία Καραολή & Δημητρίου και Πλατείας Ελευθερίας)

Ακίνητο-κληροδότημα 1ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης προς 8ετή εκμίσθωση (γωνία Καραολή & Δημητρίου και Πλατείας Ελευθερίας)

Ακίνητο-κληροδότημα 1ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης προς 8ετή εκμίσθωση (Πλατείας Ελευθερίας 6)

Ακίνητο-κληροδότημα 1ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης προς 8ετή εκμίσθωση (Πλατεία Ελευθερίας 6)

Η δημοπρασία θα είναι πλειοδοτική, φανερή και προφορική και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στον 2ο όροφο του δημαρχείου Αλεξανδρούπολης, την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 από 11:00-12:00 για το πρώτο γωνιακό κατάστημα και από 12:00-13:00 για το δεύτερο (στην Πλατεία Ελευθερίας 6).

Η διάρκεια της μίσθωσης θα είναι8 χρόνια, από την ημερομηνία υπογραφής του συμφωνητικού εκμίσθωσης, τα μισθώματα θα καταβάλλονται σε τραπεζικό λογαριασμό του 1ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης ενώ ως όρια πρώτης προσφοράς ορίζονται και για τα δύο καταστήματα τα 500 ευρώ μηνιαίως. Η αναπροσαρμογή του μισθώματος θα γίνεται σύμφωνα με το δείκτη τιμαρίθμου του κόστους ζωής που καθορίζεται από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται, μεταξύ άλλων, τραπεζική εγγυητική επιστολή εξακοσίων ευρώ.

Η επιτροπή για τη διενέργεια δημοπρασιών για εκποιήσεις και εκμισθώσεις της Σχολικής Επιτροπής Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης ορίστηκε με ανάρτηση στο διαύγεια και έχει ως εξής:

  • Πρόεδρος της επιτροπής ορίζεται ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χρήστος Μπίκος, και μέλη της
  • η κ. Ιντζεπελίδου-Συτμαλίδου Ελένη με αναπληρωτή της τον κ. Φαλέκα Ιωάννη και
  • ο κ. Βραχιόλογλου Στυλιανός με αναπληρώτριά του την κ. Τσονίδου-Σκεύα Ελισάβετ.

Διαβάστε περισσότερα για τους όρους στις αναλυτικές αναρτήσεις της Β΄βάθμιας Σχολικής Επιτροπής στο Διαύγεια (μεταξύ των οποίων και η διακήρυξη).