πάμε μπροστά

Τετάρτη

4

Φεβρουάριος 2015

0

ΣΧΟΛΙΑ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απομαγνητοφώνηση των πρακτικών των συνεδριάσεων του ΔΣ του δήμου

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία alexpolis.gr, PDF, Απομαγνητοφώνηση, Αρχεία, Δημοσιεύματα, Διαφάνεια, Ιστοσελίδες, Μεγάλα θέματα δήμου, Πρόσκληση Ενδιαφέροντος

Αναρτήθηκε χθες Τρίτη 3/2/2015 στην ιστοσελίδα του δήμου η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απευθείας ανάθεση της εργασίας: “Απομαγνητοφώνηση Πρακτικών Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης”.

Ο προϋπολογισμός της εργασίας είναι 6.996,24 ευρώ με ΦΠΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 9/2/2015 στις 11:30 (ημερομηνία και ώρα αποσφράγισης προσφορών) προσωπικά ή με εκπρόσωπό τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Περισσότερες πληροφορίες στο Γραφείο Προμηθειών του δήμου στον κ. Βαγγέλη Σιδερά (2551064214).

Απομαγνητοφωνήσεις - Transcription Services

(πηγή φωτογραφίας: transciptdivas.com)

[σ.σ. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε κλείσει ήδη ένα χρόνο απομαγνητοφωνήσεων από το Νοέμβρη του 2013 και απομαγνητοφωνήσεις δεν έχουμε δει. Ούτε ήρθαν στο δημοτικό συμβούλιο για επικύρωση (όπως συμβαίνει στο περιφερειακό συμβούλιο) ούτε είδαμε αν έχει παραδοθεί κάτι, ούτε αν έχουν βιβλιοδετηθεί, όπως προβλέπει ο νόμος του Καλλικράτη.

Ελπίζω η δημοτική αρχή να μη σκοπεύει να τα κρατήσει κλειδωμένα στη γραμματεία του δημοτικού συμβουλίου αλλά να τα δημοσιοποιήσει με κάθε πρόσφορο τρόπο – προσφέρομαι αν θέλουν δε να βοηθήσω. Δε νοείται κρυστάλλινο δημαρχείο με πρακτικά μη προσβάσιμα σε κάθε δημότη. Είναι επιεικώς απαράδεκτο να ζητείται “έννομο συμφέρον” από οποιονδήποτε συνδημότη για να του χορηγηθούν αντίγραφα πρακτικών των δημοσίων συνεδριάσεων. Έννομο συμφέρον στην ενημέρωση όσων λέγονται στο δημοτικό συμβούλιο έχουμε όλοι οι δημότες Αλεξανδρούπολης.]

Για το “σήριαλ” της απομαγνητοφώνησης πρακτικών στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου στο δήμο μας, δείτε ακόμα: