πάμε μπροστά

Δευτέρα

9

Φεβρουάριος 2015

0

ΣΧΟΛΙΑ

Εισηγήσεις της 3ης τακτικής συνεδρίασης ΔΣ τη Δευτέρα 09/02/2015

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία PDF, Αρχεία, Δημοτικό Συμβούλιο, Εισηγήσεις, Ημερήσια Διάταξη

Ευχαριστούμε θερμά το συνεργάτη του δημάρχου κ. Δημήτρη Καρυπίδη που μας απέστειλε σε ηλεκτρονική μορφή τις εισηγήσεις της ημερησίας διάταξης του 3ου τακτικού Δ.Σ. της Δευτέρας 9 Φεβρουαρίου 2015 σε ηλεκτρονική μορφή pdf.

Τα έγγραφα αυτά τα παραλάβαμε ταξινομημένα με τον αριθμό του θέματος της εισήγησης σε κύκλο στην πρώτη σελίδα κάθε θέματος. Η ποιότητα του σκαναρίσματος είναι γενικά πολύ καλή και γι’αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους υπευθύνους (εκτός του θέματος 15 με τίτλο “τροποποίηση τεχνικού προγράμματος” και εισηγητή τον κ. Γερακόπουλο, μία σειρά εισήγηση και αυτή δυσανάγνωστη αν και αφορά ένα πολύ σημαντικό θέμα που μας απασχόλησε τις τελευταίες μέρες, την αποκατάσταση και προστασία του τοιχίου αντιστήριξης στροφής Εγνατία προϋπολογισμού 73.800 ευρώ – αν δεν κάνω λάθος – εκεί που άνοιξε το χάσμα στο πεζοδρόμιο με τους πρόσφατους νοτιάδες)

Από τις εισηγήσεις απουσιάζουν οι ακόλουθες:

Θέμα 27: Έγκριση του σχεδίου και τη σύναψης, Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ ΠΑΜΘ-Περ.Ενότητας Έβρου, του Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Δήμου Αλεξανδρούπολη και της Εργοανάπτυξης Αν.Μακεδονίας — Θράκης Α.Ε – Αναπτυξιακής Εταιρείας της ΠΑΜΘ, για τη λειτουργία εκθεσιακού χώρου στέγασης και φιλοξενίας έργων τέχνης ( Πινακοθήκη) (Εισηγ.: κ. Δήμαρχος)

Θέμα 32: Έγκριση Οδοιπορικών Δημοτικού Συμβούλου, κ. Ζητάκη Παναγιώτη, στην Αθήνα για το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων – Προαγωγή Υγείας (Εισηγ.: κ. Πρόεδρος Δ.Σ.)

Σε περίπτωση που μοιραστούν επιπρόσθετες εισηγήσεις πριν τη συνεδρίαση, θα ενημερώσουμε την παρούσα ανάρτηση.

Όλα τα έγγραφα (πρόσκληση σε ΔΣ και εισηγήσεις), εδώ: