πάμε μπροστά

Πέμπτη

19

Μάρτιος 2015

0

ΣΧΟΛΙΑ

Απειλές για μηνύσεις και εξώδικα στους μελετητές της Κυκλοφοριακής Μελέτης από τον… Κριτού Κριτή, πρόεδρο της ΛΕ.Μ.Ε. και πρώην ειδικό σύμβουλο του δημάρχου…

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Αρχεία, Δελτία Τύπου, Κυκλοφοριακή Μελέτη, Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Έβρου (ΛΕΜΕ), Μεγάλα θέματα δήμου, Παρατάξεις, Πόλη και Πολίτες, Φωτογραφίες/Γραφικά

Από τη θαλπωρή του σπιτιού του επέλεξε να σχολιάσει, μέσω facebook και δελτίου τύπου, την παρουσίαση της Α’Φάσης της Κυκλοφοριακής Μελέτης Αλεξανδρούπολης στο δημοτικό συμβούλιο και τη δεύτερη ευκαιρία διαβούλευσης και ερωταπαντήσεων, ο πρώην ειδικός συνεργάτης του δημάρχου κ. Λαμπάκη (γνωστός από το φιάσκο της από λάθος καταπάτησης ιδιωτικού οικοπέδου δίπλα σε δημοτικό στο βιοαγρόκτημα του δήμου – το οποίο στη συνέχεια ο δήμος αναγκάστηκε να το νοικιάσει), νυν εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Μάκρης και πρόεδρος της ΛΕ.Μ.Ε. κ. Κριτού Κριτής.

Σε ανάρτηση φωτογραφίας του δημοτικού συμβούλου Γιώργο Κουκουράβα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook από τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (Τετάρτη 18/3/2015) και την παρουσίαση της μελέτης, ο κ. Κριτού ανάρτησε το παρακάτω “Δελτίο Τύπου” της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Έβρου Αλεξανδρούπολης.

Παρουσίαση Α΄Φάσης Κυκλοφοριακής Μελέτης στο Δημοτικό Συμβούλιο (φωτό: Γιώργος Κουκουράβας)

Παρουσίαση Α΄Φάσης Κυκλοφοριακής Μελέτης στο Δημοτικό Συμβούλιο (φωτό: Γιώργος Κουκουράβας)

Αναρωτιέμαι ως επιστήμονας που είναι (τοπογράφος αν δεν κάνω λάθος) αν έχει καταθέσει στους μελετητές το παρακάτω κείμενο μαζί με άλλες του προτάσεις ή αν έχει εκφράσει τα παράπονά του στον πρόεδρο της επιτροπής κυκλοφοριακών ρυθμίσεων κ. Χατζηαναγνώστου (από την ίδια παράταξη, Πόλη και Πολίτες της δημοτικής αρχής) για την πρόσφατη απόφαση απαγόρευσης πάρκινγκ μοτοσικλετών επί της λεωφόρου Δημοκρατίας (εκτός της περιοχής όπου βρίσκονται οι τράπεζες) και τη μεταφορά των χώρων στάθμευσης πιθανά στην οδό Βενιζέλου, όπως μας ανακοίνωσε ο ίδιος πρόσφατα στην πρώτη προσπάθεια διαβούλευσης για την Κυκλοφοριακή Μελέτη.

Στο κλείσιμο του “δελτίου τύπου” του προχωρεί και σε απειλές μηνύσεων και εξώδικων προς τους μελετητές της Κυκλοφοριακής Μελέτης σε περίπτωση που “προτείνουν το διώξιμο των μοτοσικλετών από τις πόλεις του εικοστού πρώτου αιώνα” (απορώ από πού αντλεί αυτή του την ενημέρωση)… Αντίθετα, στα αναλυτικά τεύχη της μελέτης οι μελετητές καταγράφουν διαχρονικές αποφάσεις επί αποφάσεων δημοτικών συμβουλίων για τον καθορισμό χώρων στάθμευσης μοτοσικλετών στην πόλη μας.

Ο κ. Κριτού “έγραψε” για άλλη μία φορά… Απών από τη διαβούλευση, εξέδωσε δελτίου τύπου με “αντιεπιστημονική” διατύπωση και εκτόξευσε απειλές για προτάσεις/απόψεις των μελετητών που βρίσκονται στη σφαίρα της φαντασίας του… Λίγη ενημέρωση πριν τη διατύπωση προτάσεων δε βλάπτει, το ράδιο αρβύλα δεν ήταν ποτέ έγκυρη ενημέρωση κ. Κριτού…

Κριτού Κριτής - πρόεδρος ΛΕ.Μ.Ε. Αλεξανδρούπολης και τοπικός σύμβουλος τοπικής κοινότητας Μάκρης με το συνδυασμό "Πόλη και Πολίτες" του κ. Λαμπάκη

Κριτού Κριτής – πρόεδρος ΛΕ.Μ.Ε. Αλεξανδρούπολης και τοπικός σύμβουλος τοπικής κοινότητας Μάκρης με το συνδυασμό “Πόλη και Πολίτες” του κ. Λαμπάκη

ΛΕ.Μ.Έβρου (Αθλητικό Σωματείο)
Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Έβρου Αλεξανδρούπολης 
18/03/2015

Γραφείο Μητροπολίτου Ιωακείμ 11 Αλεξ/πολη 68100
Εντευκτήριο Θεωρία Γηπέδου Φώτης Κοσμάς 
ΤΗΛ-FAX : 25510 28571 – ΚΙΝ : 6944 222329 WWW.LEME.GR

Δελτίο Τύπου

Για τη διαβούλευση της Κυκλοφοριακής Μελέτης της Αλεξ/πολης

Ακούγονται πολλά για την περιβόητη Κυκλοφοριακή Μελέτη της πόλης μας.!

Απαραίτητη και τεράστιας σημασίας σε μία πόλη που μεγαλώνει με ταχύτατους ρυθμούς όμως……

Σαν πρόεδρος της Λέσχης Μοτ/των Έβρου ένα έχω να δηλώσω….!! Πάρκινγκ παντού για μηχανές, παπάκια και βέσπες…!!!! Ο κόσμος πλέον είναι “φτωχός” όλοι έχουν στραφεί στο παπάκι και τις βέσπες και επίσης ο “άνθρωπος” κατασκεύασε αυτές, για να τις έχει πάντα δίπλα του, στη δουλειά του, στην βόλτα του, στην διασκέδασή του…… δίπλα του, αλλιώς θα χρησιμοποιούσε τα τέλεια μέσα μαζικής μεταφοράς της πόλης μας που δεν υπάρχουν τουλάχιστον για τα επόμενα 100 χρόνια…!!!!!!! Σε κανένα σύγχρονο κράτος δεν υπάρχει πάρκινγκ που παρκάρεις την μοτοσυκλέτα σου και μετά περπατάς έστω και λίγο για να πας εκεί που θες.!!

Αυτό γίνεται μόνο με τα αυτοκίνητα..!! Η μοτοσικλέτα φτιάχτηκε για να μπορεί να παρκάρε παντού και αν την διώξει κάποιος από κάπου θα παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο στις σκάλες στις διαβάσεις στα μπαλκόνια….. παντού……!!!

Στην Αλεξ/πολη είμαστε πάνω από 15.000!!! Ούτε να μας γράφεις συνέχεια μπορείς ούτε να μας κυνηγάς…… Η μοτοσυκλέτα είναι οικολογική και η λύση στο κυκλοφοριακό….. όχι το πρόβλημα..!!

Ένα αυτοκίνητο = με πέντε βεσπάκια δηλαδή δέκα ανθρώπους….. Έτσι παρακαλώ για πάρκινγκ παντού, προπαντός στο κέντρο της πόλης…. Αλλιώς θα προκαλέσουμε κοινωνικό πρόβλημα και οργή.!!!!!!!!!!!!!!!!

Λόγω της θέσης μου θα είμαι ο πρώτος που θα καταγγείλω και θα ζητήσω ασφαλιστικά μέτρα, θα προβώ σε μηνύσεις σε οποιονδήποτε μελετητή προτείνει το διώξιμο των μοτοσικλετών από τις πόλεις του εικοστού πρώτου αιώνα…!!!

Ο εκπρόσωπος του Δ.Σ. της Λέσχης Μοτ/των Έβρου (ΛΕ.Μ.Ε.)

Κριτού Κριτής

================

Το παραπάνω κείμενο γράφτηκε με κεφαλαία, μετατράπηκε από το συντάκτη της ανάρτησης. Έγινε προσπάθεια να διατηρηθούν τα ίδια σημεία στίξης (αριθμός θαυμαστικών, αποσιωπητικά, κλπ).

Κριτού Κριτής, πρόεδρος της ΛΕΜΕ - προτάσεις και απειλές για Κυκλοφοριακή Μελέτη Αλεξανδρούπολης

Κριτού Κριτής, πρόεδρος της ΛΕΜΕ – προτάσεις και απειλές για Κυκλοφοριακή Μελέτη Αλεξανδρούπολης

==================

Προσθήκη Πέμπτης 19/3/2015 11:35

Ακούστε τη ραδιοφωνική συνέντευξη του κ. Κριτού στο δημοσιογράφο Δημήτρη Κολιό και το Maximum FM 93,6.

Κ.ΚΡΙΤΟΥ 19-03-15 by Maximum Maximumfm on Mixcloud

==================

Προσθήκη Δευτέρας 23/3/2015 15:25:

Δείτε την τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κριτού στη Δέλτα Τηλεόραση την Παρασκευή 20/3/2015:

==================

Διαβάστε ακόμα:

Στις 16/4/2014 ο κ. δήμαρχος με τον κ. Κριτού Κριτή καθισμένο εκ δεξιών του παρουσίασε 20 υποψηφίους συμβούλους της παράταξής του μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της ΛΕΜΕ Αλεξανδρούπολης (στο 12:43 τον παρουσιάζει ο κ. Λαμπάκης).