πάμε μπροστά

Σάββατο

28

Μάρτιος 2015

0

ΣΧΟΛΙΑ

Η εξόρυξη χρυσού στης Σκουριές Χαλκιδικής, “κόστος – όφελος” [Βίντεο ΕΤ3]

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Αρχεία, Αρχεία βίντεο, Μεγάλα θέματα δήμου, Χρυσωρυχεία

Παρακολουθήστε τη χθεσινή εκπομπή της ΕΤ3 (μέσα από το διαδίκτυο – www.ertopen.gr – και το κανάλι 50 στη Θεσσαλονίκη) με τίτλο: Η εξόρυξη χρυσού στης Σκουριές Χαλκιδικής, “κόστος – όφελος”.

Σε αυτή συμμετέχουν οι κ.κ. Τόλης Παπαγεωργίου, δημιουργός του Παρατηρίου Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων, Γιώργος Ζουμπάς, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αριστοτέλη, Γιώργος Κυρίτσης, δικηγόρος διωκώμενων κατοίκων της περιοχής για τη δράση τους απέναντι στην εξόρυξη και Κωνσταντίνος Κατσιφαράκης, συντονιστής του Συμβουλίου Περιβάλλοντος του ΑΠΘ και καθηγητής υδραυλικής στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ.

Η εξόρυξη χρυσού στης Σκουριές Χαλκιδικής, "κόστος - όφελος" (ΕΤ3, 27/3/2015)

Η εξόρυξη χρυσού στης Σκουριές Χαλκιδικής, “κόστος – όφελος” (ΕΤ3, 27/3/2015) (πάνω δεξιά ο κ. Τσιρώνης, κάτω αριστερά οι κ.κ. Κατσιφαράκης και Παπαγεωργίου, κάτω δεξιά οι κ.κ. Ζουμπάς και Κυρίτσης)

Στην εκπομπή προσκλήθηκε και ο κ. Χρήστος Ζαφειρούδας, Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Μεταλλωρύχων, ο οποίος τελικά δεν παρέστη. Αντιθέτως, ο αναπληρωτής υπουργός περιβάλλοντος κ. Γιάννης Τσιρώνης παρεμβαίνει τηλεφωνικά.