πάμε μπροστά

Δευτέρα

27

Απρίλιος 2015

0

ΣΧΟΛΙΑ

Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Πετοσφαίρισης ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2015 [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Αθλητικά, Αρχεία, Αρχεία βίντεο, Βόλεϊ, Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Με πρωταθλήτριες τις ομάδες αγοριών και κοριτσιών από το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης (με αντιπάλους αυτές της Σχολής Μωραΐτη) έληξε η, κατά γενική ομολογία, επιτυχημένη διοργάνωση των Πανελληνίων Σχολικών Αγώνων Πετοσφαίρισης 2015 που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” και το Κλειστό Γυμναστήριο Φερών από Τετάρτη 22 μέχρι και Παρασκευή 24 Απριλίου 2015.

Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Πετοσφαίρισης 2015 Αλεξανδρούπολη

Ευχαριστώ τους κ.κ. Μάκη Δημητριάδη και Κούλη Μαρίνο για την πρόταση και την ευκαιρία που είχα τελικά να συνεισφέρω κι εγώ σε αυτή τη διοργάνωση, όπως και τους κ.κ. Νάκο Φιλιππίδη, Χρήστο Καλτσίδη και Θανάση Τόλιο για την άψογη συνεργασία. Επίσης ευχαριστώ τον κ. Ηρακλή Ρήγα για την άδεια που μου έδωσε να μεταδώσω το τελευταίο του βίντεο για την πόλη μας πριν τον τελικό των αγοριών (δυστυχώς για τεχνικούς λόγους μόνο την εικόνα και όχι τη μουσική υπόκρουση).

Οι αγώνες που είδαμε ήταν πολύ υψηλού επιπέδου, ειδικά εντυπωσιακός – από πλευράς διακύμανσης του σκορ – ο τελικός των κοριτσιών τον οποίο προτείνω να μη χάσετε!

Η Αλεξανδρούπολη απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι έχει ανθρώπους που αγαπούν το βόλεϊ και μπορούν να διοργανώνουν αγώνες υψηλού επιπέδου. Μακάρι να βοηθήσουν οι δημοτικοί και περιφερειακοί άρχοντες και να δούμε να υλοποιείται το νέο κλειστό γήπεδο του βόλεϊ ενώ ταυτόχρονα να δοθεί βάρος και στη συντήρηση και βελτίωση των υπαρχουσών αθλητικών υποδομών στην πόλη μας (από εκεί που καθόμουν η όψη της στέγης – ζευκτά και οροφή – ήταν τουλάχιστον απαγοητευτική με εμφανή τα σημάδια εγκατάλειψης, το ίδιο ισχύει για το παλιό κολυμβητήριο, το γήπεδο Φώτης Κοσμάς, ενώ και το νέο κολυμβητήριο θα χρειαστεί συντήρηση για να μην έχει την τύχη όλων των άλλων)…

Ξαναζήστε την ατμόσφαιρα των αγώνων ή όσοι τους χάσατε, πάρτε μια μικρή γεύση μέσα από τις ζωντανές μεταδόσεις τους (σε περιγραφή του Θανάση Τόλιου). Τα βίντεο μπορείτε να τα δείτε σε ανάλυση 720p.

Περισσότερα για τους αγώνες (φωτογραφίες, αποτελέσματα, σχόλια) στο μπλογκ του Γιώργου Πανταζίδη, υπεύθυνου τύπου της διοργάνωσης

Δείτε το βίντεο του Ηρακλή Ρήγα για την Αλεξανδρούπολη που προβλήθηκε στη ζωντανή μετάδοση πριν την έναρξη του τελικού αγοριών (δυστυχώς χωρίς ήχο):