πάμε μπροστά

Τρίτη

12

Μάιος 2015

0

ΣΧΟΛΙΑ

Απόφαση ορισμού του δημοτικού συμβούλου κ. Ιωάννη Βαταμίδη ως εντεταλμένου συμβούλου σε θέματα Τουρισμού-Πολιτισμού-Αθλητισμού-Εθελοντισμού

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία PDF, Αρχεία, Δημοσίευση στο "Διαύγεια", Διαύγεια, Ορισμοί Αντιδημάρχων

Με απόφαση του δημάρχου με ημερομηνία 5/5/2015 ορίστηκε ο δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης κ. Γιάννης Βαταμίδης του Κωνσταντίνου ως εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα Τουρισμού-Πολιτισμού-Αθλητισμού-Εθελοντισμού.

Γιάννης Βαταμίδης, δημοτικός σύμβουλος "Πόλη & Πολίτες"

Γιάννης Βαταμίδης, δημοτικός σύμβουλος “Πόλη & Πολίτες”

Στον κ. Βαταμίδη ανατίθενται, χωρίς αμοιβή, τα καθήκοντα της εποπτείας και του συντονισμού των δράσεων του Δημοτικού Ωδείου και των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου μας (γήπεδα, κολυμβητήρια, κλπ).

=================

Σχόλιο pamemprosta.org: Ευχόμαστε στον κ. Βαταμίδη να είναι σιδεροκέφαλος στο νέο του πόστο και να προσπαθήσει να φέρει νέα πνοή στους τομείς που αναλαμβάνει να συντονίσει. Ιδιαίτερης προσοχής χρήζουν:

  • η συντήρηση/ενημέρωση/ανάπτυξη της εφαρμογής Alexandroupoli Travel Guide ως πολύ σημαντικού εργαλείου τουριστικής ανάπτυξης (που εθελοντές πέρσι με πολύ μεράκι και κέφι ενημέρωσαν κάνοντάς τη χρηστική μετά από ένα χρόνο… αδράνειας της ΤΙΕΔΑ)
  • η καθαριότητα και η συντήρηση των αθλητικών χώρων που… πάσχουν (για παράδειγμα στην πόλη μας υπάρχουν μπασκέτες που είναι ίσως συνομήλικές μας, καθώς τις θυμόμαστε ίδιες και απαράλλακτες από τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 – εκτός από τα πιο σύγχρονα διχτάκια όπου αυτά υπάρχουν)…
  • η διαφάνεια στη διαχείριση των δημοτικών θεάτρων (κλειστού, κηποθεάτρου, Αποθηκών ΕΑΣ στο τέρμα της οδού Ρόδου και του νέου στο πάρκο Παρμενίωνα) που όπως αποδείχθηκε υπενοικιάζονται σε ιδιώτες χωρίς την προηγούμενη υπογραφή ιδιωτικών συμφωνητικών και την ανάρτησή τους στο διαύγεια καθώς και τα συνεχή παράπονα για δυσκολίες στο “κλείσιμο” ημερομηνιών για τη διεξαγωγή πολιτιστικών εκδηλώσεων (για παράδειγμα θα μπορούσε να δημιουργηθεί σελίδα στο site του δήμου η οποία θα ενημερώνονταν συνεχώς με τις ημέρες κατά τις οποίες έχουν δεσμευτεί τα δημοτικά θέατρα και από ποιούς)
  • ο συντονισμός των εθελοντικών ομάδων του δήμου και η ανάπτυξη πνεύματος συνεργασίας τους και αλληλοβοήθειας – χωρίς καπελώματα από επαγγελματίες εθελοντές (κατ’ ευφημισμόν) ή υπηρεσιακούς που δεν ανταποκρίνονται σε αυτό το ρόλο (είτε λόγω έλλειψης διάθεσης είτε λόγω ανικανότητας), συνεργασίας που δεν κατέστη δυνατή από τη μέχρι τώρα λειτουργία του Γραφείου Εθελοντισμού του δήμου μας, γεμίζοντας πικρία συλλόγους με πολυετή παρουσία και μεγάλη αδιαμφισβήτητη προσφορά στο χώρο του εθελοντισμού στο δήμο μας…