πάμε μπροστά

Τρίτη

26

Μάιος 2015

0

ΣΧΟΛΙΑ

Εισηγήσεις της 13ης τακτικής συνεδρίασης ΔΣ την Τετάρτη 27/05/2015 [ενημέρωση 29/5/2015 10:00]

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία PDF, Αρχεία, Δημοτικό Συμβούλιο, Εισηγήσεις, Ημερήσια Διάταξη

Ευχαριστούμε θερμά το συνεργάτη του δημάρχου κ. Δημήτρη Καρυπίδη που μας απέστειλε σε ηλεκτρονική μορφή τις εισηγήσεις της ημερησίας διάταξης του 13ου τακτικού Δ.Σ. της Τετάρτης 27 Μαϊου 2015 σε ηλεκτρονική μορφή pdf.

Τα έγγραφα αυτά τα παραλάβαμε ταξινομημένα με τον αριθμό του θέματος της εισήγησης σε κύκλο στην πρώτη σελίδα κάθε θέματος.

Από τις εισηγήσεις «απουσιάζουν» οι ακόλουθες:

  • Θέμα 5ο: Έγκριση Επανασύστασης της Δημοτικής Αστυνομίας (Εισηγ.: κ. Δήμαρχος)
  • Θέμα 21ο: Έγκριση Τροποποίηση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου (Εισηγ.: κ. Δήμαρχος) (προστέθηκε η εισήγηση στις 27/5/2015 02:30)
  • Θέμα 22ο: Έλεγχος – Αξιολόγηση πεπραγμένων εκκαθάρισης ΔΕΠΕΑ (Εισηγ.: κ. Δήμαρχος)

Να σημειώσουμε ότι η εισήγηση του θέματος 13 [Έγκριση Πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Κατασκευή Νηπιαγωγείου Παλαγίας» (Εισηγ.: κ. Κάβουρας Γεώργιος)] είναι πολυσέλιδη, ενημερωτική και εν τέλει υποδειγματική (με όλες τις σελίδες υπογεγραμμένες από τους συνυπογράφοντες) και δίνουμε πολλά συγχαρητήρια στην Τεχνική Υπηρεσία, επιβλέποντες (κ.κ. Ιντζέ, Τσαταλμπασίδου και Τζιντζή) και Επιτροπή Παραλαβής (κ.κ. Γκοτσίδη, Αθανασίου και Γιοβανάκη).

Η εισήγηση 17 [Έγκριση δαπανών ηλεκτροδότησης κτιρίων και έργων ιδιοκτησίας Δήμου (Εισηγ.: κ. Κάβουρας Γεώργιος)] έχει σκαναριστεί σε πολύ κακή ποιότητα, τα ποσά δεν είναι δυνατόν να διαβαστούν, θα προσπαθήσουμε να την προμηθευτούμε από κάποιο δημοτικό σύμβουλο και να την σκανάρουμε σωστά.

Σε περίπτωση που μοιραστούν επιπρόσθετες εισηγήσεις πριν τη συνεδρίαση, θα ενημερώσουμε την παρούσα ανάρτηση. Την Παρασκευή 29/5/2015 και ώρα 10:00 προστέθηκαν οι εισηγήσεις που μοιράστηκαν πριν την έναρξη του δημοτικού συμβουλίου.

Όλα τα έγγραφα (πρόσκληση σε ΔΣ και εισηγήσεις), εδώ: