πάμε μπροστά

Τετάρτη

10

Ιούνιος 2015

0

ΣΧΟΛΙΑ

Πρόστιμο 20.000 ευρώ στο ΘράκηΝΕΤ από το ΕΣΡ – Γαργαλιστικοί ροζ διάλογοι στην ανάρτηση του Διαύγεια

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Διαύγεια, Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης

Ακατάλληλο για ανηλίκους

Τη Δευτέρα 11/5/2015 συνεδρίασε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και ασχολήθηκε με την εταιρεία “Ελεύθερη Ραδιοφωνία Τηλεόραση Αλεξανδρούπολη Α.Ε.”, ιδιοκτήτρια του ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού με το διακριτικό τίτλο “ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ (ΕΡΤΑ) Νομού Έβρου” και ενδεχόμενη παραβίαση της ραδιοτηλεοπτικής νομοθεσίας.

ΘράκηNET

Το ΕΣΡ είχε επιληφθεί της υποθέσεως κατόπιν καταγγελίας ιδιώτη. Σύμφωνα με την ανάρτηση στο Διαύγεια, και παρά το γεγονός ότι ο τηλεοπτικός σταθμός είναι ενημερωτικός, το πρόγραμμα που μετέδωσε την 7/10/2014 ήταν “μη ενημερωτικού χαρακτήρα” καθώς περιελάμβανε περισσότερες από 17 ώρες προγράμματος ψυχαγωγικού περιεχομένου και χρονοθυρίδες τηλεπώλησης. Το ΕΣΡ σημειώνει ότι “πρόκειται περί χρονοθυρίδων με προβολή γυμνών γυναικών, σε προκλητικές στάσεις, με προβολή αριθμού υψηλής χρέωσης, προς επικοινωνία των τηλεθεατών“.

Επιπρόσθετα, σημειώνει ότι:

[…] ο τηλεοπτικός σταθμός, κατά την ίδια ημερομηνία, ώρα 02.30 π.μ., μετέδωσε ξένη ταινία με τίτλο: «Carnal Sins», κατά τη διάρκεια της οποία προβλήθηκαν φυσιολογικές και μη φυσιολογικές ομοφυλοφιλικές και ετεροφυλοφιλικές ερωτικές πράξεις μεταξύ διαφόρων προσώπων. Πρόκειται σαφέστατα περί πορνικής ταινίας της οποίας η προβολή συγχωρείται μόνο υπό την προϋπόθεση διασφάλισης της παρακολουθήσεως από ενήλικα πρόσωπα, προϋπόθεση η οποία δεν υφίσταται εν προκειμένω. Τα ότι η εκπομπή υλοποιήθηκε μετά τα μεσάνυχτα δε σημαίνει ότι είναι ανεξέλεγκτη. Προβολή πορνικής ταινίας από δημόσιο ή ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό παραβιάζει την προαναφερθείσα διάταξη του Συντάγματος, κατά την οποία η επιβαλλομένη ποιότητα των προγραμμάτων των τηλεοπτικών σταθμών πρέπει να εξασφαλίζει την πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας, το σεβασμό της αξίας του ανθρώπου και την προστασία της παιδικής ηλικίας και της νεότητος. Η εκπομπή δεν είχε την από το σύνταγμα επιβαλλομένη ποιότητα.

[…] κατά την ως άνω ημερομηνία προβλήθηκε η εκπομπή «Χρώματα Ελλάδας», στην αρχή της οποίας γίνεται ενημέρωση για την τοποθέτηση προϊόντος, χωρίς να αναγράφεται στο τέλος της εκπομπής για ποιες επιχειρήσεις ή προϊόντα υπήρχε τοποθέτηση προϊόντος. Τέλος, μεταδόθηκε πολύωρο μουσικό πρόγραμμα χωρίς καμία σήμανση ούτε στην αρχή ούτε μετά από διακοπές.

Μετά από όλα αυτά, λόγω της “βαρύτητος της παραβάσεως και του γεγονότος ότι έχουν επιβληθεί στον αυτό σταθμό με τις αποφάσεις 362/20.7.2009,  130/12.3.2012, 303/1.9.2014 διάφορες κυρώσεις, ενδείκνυται όπως το εν λόγω πρόστιμο καθορισθεί στο ποσό των 20.000 ευρώ“.

Διαβάστε την απόφαση του ΕΣΡ με τους επίμαχους απομαγνητοφωνημένους διαλόγους καθώς και τις αναρτήσεις της εποχής για το… ξενύχτι στο αυτόφωρο των νομίμων εκπροσώπων των τηλεοπτικών σταθμών της Αλεξανδρούπολης το βράδυ της 8/10/2014

Ο δημοσιογράφος κ. Σταύρος Αποστολίδης, με θητεία και στους δύο τηλεοπτικούς σταθμούς της Αλεξανδρούπολης, σχολιάζοντας τότε τις συλλήψεις στο ράδιο Χρόνος 87,5 είχε μιλήσει για υπερβολές, καθώς υπάρχει ο Νόμος που ορίζει τις προϋποθέσεις για την προβολή ταινιών ερωτικού περιεχομένου. «Ο νόμος για να σας δώσω να καταλάβετε λέει, ότι μπορείς να παίζεις soft πορνό από τις 12μιση το βράδυ και μετά, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, αρκεί να έχεις το αντίστοιχο σήμα περί ακαταλληλότητας επάνω δεξιά στην οθόνη. Οι άνθρωποι τα είχαν όλα αυτά ασφαλώς και από όσο ξέρω το ένα κανάλι παίζει τέτοιου είδους ταινίες μετά τη 1.30 το βράδυ και το άλλο κανάλι γύρω στη 1. Είναι και οι δυο τους εντός των πλαισίων που ορίζει ο νόμος». Απ’ ότι φαίνεται από την απόφαση του ΕΣΡ, ο κ. Αποστολίδης δεν είχε καθόλου δίκιο…

===================

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ
Αριθ. 183/11.5.2015

Σήμερα ημέρα Δεύτερα 11 Μαΐου 2015 και ώρα 11:00 το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε συνεδρίαση, στην οποία παρέστησαν η Αντιπρόεδρος Λίνα Αλεξίου και τα μέλη Κωνσταντίνος Αποστολάς, Γεώργιος Στεφανάκης, Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Ιστορικό – Νομική θεμελίωση

  1. Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης κατά τη σημερινή συνεδρίαση ασχολήθηκε με την υπό της εταιρείας με την επωνυμία ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Α.Ε., ιδιοκτήτριας του ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού με το διακριτικό τίτλο ΘΡΑΚΗ NET (ΕΡΤΑ) Νομού Έβρου, ενδεχομένη παραβίαση της ραδιοτηλεοπτικής νομοθεσίας.
  2. Η συζήτηση της υποθέσεως πραγματοποιήθηκε την 7η Απριλίου 2015.
  3. Το Συμβούλιο έλαβε υπόψη του τις ακόλουθες διατάξεις:
  1. Το άρθρο 15 παρ. 2 του Συντάγματος, κατά το οποίον η ραδιοφωνία και η τηλεόραση υπάγονται στον άμεσο έλεγχο του Κράτους. Ο έλεγχος και η επιβολή των διοικητικών κυρώσεων υπάγονται στην αποκλειστική αρμοδιότητα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης που είναι ανεξάρτητη αρχή, όπως ο νόμος ορίζει. Ο άμεσος έλεγχος του κράτους έχει ως σκοπό την μετάδοση πληροφοριών και ειδήσεων, καθώς και προϊόντων του λόγου και της τέχνης, την εξασφάλιση της ποιοτικής στάθμης των προγραμμάτων που επιβάλλει η κοινωνική αποστολή της τηλεόρασης και η πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας, καθώς και το σεβασμό της αξίας του ανθρώπου και την προστασία της παιδικής ηλικίας και της νεότητος.
  2. Το άρθρο 5 παρ. 5 του Ν. 3592/2007 κατά το οποίο ως ενημερωτικά μέσα νοούνται εκείνα των οποίων το ημερήσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει τακτά πρωτότυπα δελτία ειδήσεων καθημερινά, πολιτικό σχολιασμό και ενημερωτικές εκπομπές, όπως πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας.
  3. Το άρθρο 2 παρ. 1 του Κανονισμού 2/1991 του ΕΣΡ, κατά το οποίο οι ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές πρέπει να εξασφαλίζουν την ποιοτική στάθμη που επιβάλλει η κοινωνική αποστολή της ραδιοτηλεόρασης και η πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας.
  4. Το άρθρο 2, περ. ιγ’ του Π. Δ/τος 109/2010, κατά το οποίο τοποθέτηση προϊόντος είναι κάθε μορφή οπτικοακουστικής εμπορικής ανακοίνωσης που συνίσταται στην παρουσίαση ή στην αναφορά του προϊόντος, υπηρεσίας ή του εμπορικού σήματος ώστε να εμφανίζεται μέσα σε συγκεκριμένο πρόγραμμα, έναντι πληρωμής ή ανάλογου ανταλλάγματος.
  5. Το άρθρο 12 παρ. 2 του Π. Δ/τος 109/2010, κατά το οποίο η τοποθέτηση προϊόντος, κατ’ εξαίρεση επιτρέπεται σε κινηματογραφικά ή τηλεοπτικά έργα και σειρές που δημιουργήθηκαν για να διανεμηθούν από υπηρεσίες οπτικοακουστικών μέσων, καθώς και σε αθλητικά και σε ελαφράς ψυχαγωγίας προγράμματα, αποκλειστικά και μόνο εφόσον πληρούνται σωρευτικά οι ακόλουθες προϋποθέσεις:
    1. το περιεχόμενο τους και, όσον αφορά στις τηλεοπτικές μεταδόσεις, ο προγραμματισμός τους να μην επηρεάζεται κατά τρόπο που να θίγει την ευθύνη και τη συντακτική ανεξαρτησία του παρόχου υπηρεσιών οπτικοακουστικών μέσων,
    2. να  μην  εμπεριέχεται  ευθεία  προτροπή   σε  αγορά ή   μίσθωση  προϊόντων  ή υπηρεσιών, ιδίως μέσω ειδικών διαφημιστικών αναφορών σε αυτά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες,
    3. να μην δίδεται υπερβολική προβολή σε αυτά τα προϊόντα.
  6. Το άρθρο 26 παρ. 5 εδ. α’ του Π. Δ/τος 109/2010, κατά το οποίο όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα, εκτός των προγραμμάτων τηλεοπτικής διαφήμισης και τηλεπώλησης, κατατάσσονται σε κατηγορίες ανάλογα με το βαθμό της δυσμενούς επίδρασης που μπορεί να έχει το περιεχόμενο τους στην προσωπικότητα και στην εν γένει σωματική, ηθική, πνευματική και διανοητική ανάπτυξη των ανηλίκων. Σε κάθε κατηγορία αντιστοιχεί ένα ειδικό σύμβολο ή ηχητικό σήμα το οποίο μεταδίδεται επί της οθόνης σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος ή σε καθορισμένο τμήμα αυτής.
  7. Το άρθρο 1 της Υ.Α. 6138/Ε/17.3.2000 του Υπουργού Τύπου και Μ.Μ.Ε., κατά το οποίο όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα εκτός των προγραμμάτων τηλεοπτικής διαφήμισης και τηλεπώλησης κατατάσσονται σε πέντε κατηγορίες ανάλογα με το βαθμό της δυσμενούς επίδρασης που μπορεί να έχει το περιεχόμενο τους στην προσωπικότητα και στην εν γένει σωματική, ηθική, πνευματική και διανοητική ανάπτυξη των ανηλίκων.
  8. Το άρθρο 4, παρ. 1, στοιχείο β, ε του Ν. 2863/2000, κατά το οποίον το Ε.Σ.Ρ. ελέγχει την τήρηση των όρων που προβλέπονται στην εκάστοτε ισχύουσα ραδιοτηλεοπτική νομοθεσία και επιβάλλει τις νόμιμες κυρώσεις.

Αιτιολογικό

Εκ των στοιχείων του φακέλου, των ισχυρισμών του εκπροσώπου της εταιρείας με την επωνυμία ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Α.Ε., ιδιοκτήτριας του ιδιωτικού τηλεοπτικού  σταθμού  με το διακριτικό τίτλο ΘΡΑΚΗ NET (ΕΡΤΑ) Νομού Έβρου, του υποβληθέντος υπομνήματος και της παρακολουθήσεως, από dvds που απέστειλε στο ΕΣΡ ο ως άνω τηλεοπτικός σταθμός, εικοσιτετράωρης   ροής προγράμματος που προβλήθηκε κατά την 7η.10.2014, προέκυψαν τα ακόλουθα:

Dvd 1 01:00-12:00

Μηνύματα  τηλεπαρέας   με  γραμμή   υψηλής  χρέωσης   02:30 π.μ.  –  04:35 π.μ. περίπου

αρχείο 02.00 – 03.00 / ένδειξη αρχείου 0:24:40 – 0:28:40
αρχείο 04.00 – 05.00 / ένδειξη αρχείου 0:01:00 – 0:05:00

Προβάλλονται   μηνύματα  τηλεπαρέας   με  γραμμή   υψηλής  χρέωσης   στα οποία γυναίκες   λικνίζονται   αισθησιακά   και   χαϊδεύονται   υπό   μουσική υπόκρουση αφαιρώντας προκλητικά τα εσώρουχα τους ενώ ο φακός ζουμάρει στα επίμαχα γυμνά σημεία του σώματος τους.

Το μέγεθος γραμματοσειράς του δεκαψήφιου αριθμού υψηλής χρέωσης (909 7000 459) και του αριθμού του κόστους κλήσης (σταθ./κιν.: 2,46/1′ με ΦΠΑ) είναι το ίδιο. Στο κάτω μέρος της οθόνης αναγράφεται με αρκετά μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς αλλά είναι ευδιάκριτο το παρακάτω:

Απευθύνεται σε ενήλικες       Γραμμή εξυπηρέτησης 210…..

Αριστερά στο πάνω μέρος της οθόνης αναγράφεται:

Στείλε ΣΙΣΣΥ στο 54760. Σε περιμένω l,48€/sms.

Στην οθόνη εναλλάσσονται οι κάτωθι λεζάντες:

  • Πάρε με τώρα
  • Έλα να παίξουμε χωρίς αναστολές
  • Γνωριμίες όλο το 24ωρο!
  • Μην αργείς! Σε θέλω εδώ και τώρα!
  • Κάνε το επόμενο βήμα! Σε περιμένω…
  • Ετοιμάσου για … στενές επαφές!

Ακούγεται:

  • Οι φίλοι μου μού λένε ότι είμαι λίγο ντροπαλή. Δεν ανοίγομαι εύκολα αλλά από το τηλέφωνο μπορώ να σου πω πολλά. Ειδικά αν νιώσω άνετα με την παρέα σου. Θα αφήσω τη φαντασία μου να ταξιδέψει μαζί σου για να σου κρατήσει συντροφιά. Μη διστάζεις, λοιπόν. Πάρε με ένα τηλέφωνο να τα πούμε.

αρχείο 02.00 – 03.00 / ένδειξη αρχείου 0:44:02 – 0:46:03
αρχείο 03.00 – 04.00 / ένδειξη αρχείου 0:17:40 – 0:19:40, 0:57:55 – 0:58:57
αρχείο 04.00 – 05.00 / ένδειξη αρχείου 0:00:00 – 0:00:21, 0:34:58 – 0:36:56

Προβάλλονται μηνύματα τηλεπαρέας με γραμμή υψηλής χρέωσης στα οποία γυναίκες λικνίζονται αισθησιακά φορώντας μόνο τα εσώρουχα τους και χαϊδεύονται υπό μουσική υπόκρουση ενώ ο φακός ζουμάρει στα επίμαχα σημεία του σώματος τους.

Στην οθόνη εναλλάσσονται οι κάτωθι λεζάντες:

  • Αν σου αρέσουν οι στενές επαφές…
  • Αν σε εξιτάρουν οι γυναίκες της διπλανής πόρτας….
  • Αν η φαντασία σου οργιάζει….
  • Ετοιμάσου για την πιο καυτή σου εμπειρία … Πάρε με!

Ακούγονται:

  • Οι φίλοι μου μού λένε ότι είμαι λίγο ντροπαλή. Δεν ανοίγομαι εύκολα αλλά από το τηλέφωνο μπορώ να σου πω πολλά. Ειδικά αν νιώσω άνετα με την παρέα σου. Θα αφήσω τη φαντασία μου να ταξιδέψει μαζί σου για να σου κρατήσει συντροφιά. Μη διστάζεις, λοιπόν. Πάρε με ένα τηλέφωνο να τα πούμε.
  • Το ξέρω ότι είσαι μόνος σαν και εμένα και ψάχνεις συντροφιά ειδικά τα βράδια που η μοναξιά είναι αφόρητη. Θέλω κάποιον να μιλήσω. Θέλεις να τα πούμε οι δυο μας; Να μοιραστούμε τις στιγμές μας; Πάρε με τώρα στη γραμμή και έλα να κάνουμε μια κουβεντούλα για δύο.

Ξένη ταινία ‘Carnal Sins’ 02:30π.μ. – 04:00π.μ. περίπου

Κάρτα επεξήγησης συμβόλου σήμανσης:  5ης κατηγορίας, κατάλληλο μόνο για ενηλίκους, οπτικοακουστικό σήμα για 7 δευτερόλεπτα κατά την έναρξη.

Σήμα σήμανσης: 5ης κατηγορίας, χρώμα πλαισίου κόκκινο, καθ’ όλη τη διάρκεια προβολής της ταινίας.

Κατά   τη   διάρκεια   της   ταινίας   προβάλλονται   οι   ερωτικές   περιπτύξεις των πρωταγωνιστών ενώ ο φακός ζουμάρει στα επίμαχα γυμνά σημεία του σώματος τους εκτός του ανδρικού μορίου.

αρχείο 02.00 – 03.00 / ένδειξη αρχείου 0:28:56 – 0:44:02 και 0:46:03 – 0:58:57

Ερωτικές σκηνές προβάλλονται κατά τους κάτωθι χρόνους:

0:30:40 – 0:33:20, 0:39:58 – 0:41:04, 0:52:10 – 0:53:40, 0:55:50 – 0:56:40, 0:57:25 – 0:58:57.

αρχείο 03.00 – 04.00 ένδειξη αρχείου 0:00:00 – 0:16:32

Ερωτικές σκηνές προβάλλονται κατά τους κάτωθι χρόνους:

0:04:48 – 0:07:12, 0:07:50 – 0:09:13.

αρχείο 03.00 – 04.00 ένδειξη αρχείου 0:19:40 – 0:57:54

Ερωτικές σκηνές προβάλλονται κατά τους κάτωθι χρόνους:

0:21:05 – 0:22:26, 0:22:35 – 0:23:00, 0:27:40 – 0:31:00, 0:31:08 – 0:32:36, 0:42:00 – 0:44:40, 0:44:50 – 0:45:45, 0:47:20 – 0:49:25, 0:50:50 – 0:52:16, 0:52:55 – 0:54:15.

Το ΕΣΡ έχει επιληφθεί της υποθέσεως κατόπιν καταγγελίας ιδιώτη. Πρόκειται περί τηλεοπτικού σταθμού ο οποίος, κατά την υποβληθείσα στο ΕΣΡ υπεύθυνη δήλωση του, είναι ενημερωτικός σταθμός. Όμως, όπως προκύπτει εκ του υπ’ αριθμ. πρωτ. 476/ΕΣ/26.3.2015 εγγράφου της υπηρεσίας, το πρόγραμμα που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός κατά την 7η. 10.2014 είναι μη ενημερωτικού χαρακτήρα, καθώς περιλαμβάνει περισσότερες από 17 ώρες προγράμματος ψυχαγωγικού περιεχομένου και χρονοθυρίδες τηλεπώλησης. Πρέπει να σημειωθεί ότι πρόκειται περί χρονοθυρίδων με προβολή γυμνών γυναικών, σε προκλητικές στάσεις, με προβολή αριθμού τηλεφώνου υψηλής χρέωση, προς επικοινωνία των τηλεθεατών. Πρόκειται περί παρανόμου μεταβολής της φυσιογνωμίας του ραδιοφωνικού σταθμού από ενημερωτικό σε μη ενημερωτικό. Πλέον τούτου, ο τηλεοπτικός σταθμός, κατά την ίδια ημερομηνία, ώρα 02.30 π.μ., μετέδωσε ξένη ταινία με τίτλο: «Carnal Sins», κατά τη διάρκεια της οποία προβλήθηκαν φυσιολογικές και μη φυσιολογικές ομοφυλοφιλικές και ετεροφυλοφιλικές ερωτικές πράξεις μεταξύ διαφόρων προσώπων. Πρόκειται σαφέστατα περί πορνικής ταινίας της οποία η προβολή συγχωρείται μόνο υπό την προϋπόθεση διασφάλισης της παρακολουθήσεως από ενήλικα πρόσωπα, προϋπόθεση η οποία δεν υφίσταται εν προκειμένω. Τα ότι η εκπομπή υλοποιήθηκε μετά τα μεσάνυχτα δε σημαίνει ότι είναι ανεξέλεγκτη. Προβολή πορνικής ταινίας από δημόσιο ή ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό παραβιάζει την προαναφερθείσα διάταξη του Συντάγματος, κατά την οποία η επιβαλλομένη ποιότητα των προγραμμάτων των τηλεοπτικών σταθμών πρέπει να εξασφαλίζει την πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας, το σεβασμό της αξίας του ανθρώπου και την προστασία της παιδικής ηλικίας και της νεότητος. Η εκπομπή δεν είχε την από το σύνταγμα επιβαλλομένη ποιότητα. Επιπλέον, κατά την ως άνω ημερομηνία προβλήθηκε η εκπομπή «Χρώματα Ελλάδας», στην αρχή της οποίας γίνεται ενημέρωση για την τοποθέτηση προϊόντος, χωρίς να αναγράφεται στο τέλος της εκπομπής για ποιες επιχειρήσεις ή προϊόντα υπήρχε τοποθέτηση προϊόντος. Τέλος, μεταδόθηκε πολύωρο μουσικό πρόγραμμα χωρίς καμία σήμανση ούτε στην αρχή ούτε μετά από διακοπές. Για τις εν λόγω εκτροπές ενδείκνυται όπως επιβληθεί στον τηλεοπτικό σταθμό η διοικητική κύρωση του προστίμου.

Ενόψει των εκτεθέντων πραγματικών περιστατικών, λαμβανομένης υπόψη της βαρύτητος της παραβάσεως και του γεγονότος ότι έχουν επιβληθεί στον αυτό σταθμό με τις αποφάσεις 362/20.7.2009,  130/12.3.2012, 303/1.9.2014 διάφορες κυρώσεις, ενδείκνυται όπως το εν λόγω πρόστιμο καθορισθεί στο ποσό των 20.000 ευρώ.

Για τους λόγους αυτούς
Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης

Επιβάλλει στην εταιρεία ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Α.Ε., ιδιοκτήτρια του ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού ΘΡΑΚΗ NET (ΕΡΤΑ) Νομού Έβρου τη διοικητική κύρωση του προστίμου των 20.000 ευρώ.

Κατά το άρθρο 4 παράγραφος 3 του Ν. 2328/1995, όπως έχει μετά την δια του άρθρου 23 παρ. 5 εδαφ. β του Ν. 3166/2003 αντικατάσταση της, η παρούσα απόφαση κατά την προαναφερόμενη κύρωση, είναι εκτελεστή κατά:

  1. Της εταιρείας ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Α.Ε. που εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη, στην οδό Βενιζέλου 30, με ΑΦΜ 094274778, Δ.Ο.Υ. Αλεξανδρούπολης.
  2. Του Κονδύλη Σταύρου του Γεωργίου, με ΑΦΜ 016367664, Δ.Ο.Υ. Αλεξανδρούπολης, ως νομίμου εκπροσώπου της εταιρείας.

Κρίθηκε, αποφασίστηκε την 11η Μαΐου 2015, καθαρογράφτηκε και δημοσιεύθηκε κατά την 5η Ιουνίου 2015.

Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ε.Σ.Ρ.

ΛΙΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ