πάμε μπροστά

Παρασκευή

19

Ιούνιος 2015

0

ΣΧΟΛΙΑ

Fallen Angel ο κ. Απόστολος Τσιπίδης – Δηλώσεις Σμαραγδή στη Δέλτα: Δεν έχω καμία σχέση τον κύριο [Βίντεο/Ηχητικό]

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Αρχεία, Αρχεία βίντεο, Ηχητικά

Στην απογευματινή εκπομπή “Καθημερινά Μαζί” του Θανάση Τσολάκη στη Δέλτα Τηλεόραση εμφανίστηκε ο γνωστός σκηνοθέτης κ. Γιάννης Σμαραγδής την Τρίτη 16/6/2015.

Ο κ. Σμαραγδής αφού μίλησε για τη νέα του ταινία για το Νίκο Καζαντζάκη, δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν έχει καμία σχέση με τον κ. Απόστολο Τσιπίδη.

Ο κ. Σμαραγδής συνέχισε λέγοντας ότι ο συγκεκριμένος κύριος τον προσκάλεσε στην Αλεξανδρούπολη δηλώνοντάς του την πρόθεσή του να συμμετάσχει στην παραγωγή της νέας του ταινίας, έβγαλε μία φωτογραφία μαζί του στο αεροδρόμιο, εμφανίζεται να τον εκπροσωπεί, έφτιαξε μία ιστοσελίδα που την έχει αναλάβει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Συνέστησε στους ανθρώπους που θα τους πλησιάσει, ως εκπρόσωπος του κ. Σμαραγδή, να απευθυνθούν άμεσα στις αρχές, να μην εμπλακούν σε καμία υπόθεση, υπάρχει πιθανότητα να τους ζητά χρήματα.

Πριν χαλάσει η σχέση των δύο ανδρών, ο κ. Τσιπίδης είχε μεσολαβήσει ώστε να δοθεί κοινή συνέντευξη με τον κ. Σμαραγδή στις 25/5/2015 στο Maximum FM 93,6 και το δημοσιογράφο κ. Δημήτρη Κολιό, συνέντευξη στην οποία ο οικοδεσπότης είχε παρουσιάσει τον κ. Τσιπίδη ως… “παραγωγό της ταινίας”!

Σμαραγδής-Τσιπίδης - Κοινή συνέντευξη στο Maximum FM 93,6 στις 25/5/2015

Σμαραγδής-Τσιπίδης – Κοινή συνέντευξη στο Maximum FM 93,6 στις 25/5/2015

Γ.ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ – Α.ΤΣΙΠΙΔΗΣ 25-05-15 by Maximum Maximumfm on Mixcloud

Στο 13:11 της συνέντευξης, μάλιστα, ο κ. Σμαραγδής αναφέρει για τον κ. Τσιπίδη ότι “είμαι πολύ ευτυχής που τον γνώρισα”, ανέφερε μάλιστα ότι η σύζυγός του χαρακτηρίζει τον κ. Τσιπίδη ως “τον άγγελο της ταινίας” τα γυρίσματα της οποίας θα αρχίσουν την άνοιξη του 2016 και θα είναι έτοιμη πριν τα Χριστούγεννα του 2016.

Ο κ. Τσιπίδης αναφέρει ότι είχε την τύχη να διαβάσει το σενάριο της ταινίας του κ. Σμαραγδή, ανέβασε μάλιστα και τις ακόλουθες φωτογραφίες στο προφίλ του στο facebook:

Βιογραφικά Συντελεστών της ταινίας Καζαντζάκης του σκηνοθέτη κ. Γιάννη Σμαραγδή (πηγή: προφίλ Απόστολου Τσιπίδη στο facebook)

Βιογραφικά Συντελεστών της ταινίας Καζαντζάκης του σκηνοθέτη κ. Γιάννη Σμαραγδή (πηγή: προφίλ Απόστολου Τσιπίδη στο facebook)

Σενάριο της ταινίας Καζαντζάκης του σκηνοθέτη κ. Γιάννη Σμαραγδή (πηγή: προφίλ Απόστολου Τσιπίδη στο facebook)

Σενάριο της ταινίας Καζαντζάκης του σκηνοθέτη κ. Γιάννη Σμαραγδή (πηγή: προφίλ Απόστολου Τσιπίδη στο facebook)

Storyboard της ταινίας Καζαντζάκης του σκηνοθέτη κ. Γιάννη Σμαραγδή (πηγή: προφίλ Απόστολου Τσιπίδη στο facebook)

Storyboard της ταινίας Καζαντζάκης του σκηνοθέτη κ. Γιάννη Σμαραγδή (πηγή: προφίλ Απόστολου Τσιπίδη στο facebook)

Οι κ.κ. Σμαραγδής και Τσιπίδης στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης  (πηγή: προφίλ κ. Απόστολου Τσιπίδη στο facebook)

Οι κ.κ. Σμαραγδής και Τσιπίδης στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης (πηγή: προφίλ κ. Απόστολου Τσιπίδη στο facebook)

Ο κ. Τσιπίδης στο προφίλ του εμφανίζεται ως “ΤΣΙΠΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΛΟΤΙΝΟΣ – ΥΠΑΤΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ GRANDE ORIENTE UNIVERSAL GREECE”…

Απόστολος Τσιπίδης - Ύπατος Ταξιάρχης της Στοάς Grande Oriente Universal Greece (πηγή: προφίλ κ. Απόστολου Τσιπίδη στο facebook)

Απόστολος Τσιπίδης – Ύπατος Ταξιάρχης της Στοάς Grande Oriente Universal Greece (πηγή: προφίλ κ. Απόστολου Τσιπίδη στο facebook)

(σ.σ. το προφίλ του κ. Τσιπίδη στο facebook έχει το ενδιαφέρον όνομα: zouzounos.zouzounos.9! :-)  https://www.facebook.com/zouzounos.zouzounos.9)

Αξίζει να χαζέψει κανείς στο προφίλ του, πάντως… Θα βρει Βόλεϊ Εθνικού, ΓΕΑ, παστέλια, προσκλητήρια νέων μελών σε Μασονικές Στοές, υποσχέσεις για δωρεές, θετικά σχόλια για τον δήμαρχο κ. Λαμπάκη και λοιπά ενδιαφέροντα… Δυστυχώς δε λείπουν οι ευκολόπιστοι ακόμα και στις μέρες μας, στην εποχή του διαδικτύου, του google και της δωρεάν και εύκολης πληροφόρησης…

================

Προσθήκη Δευτέρα 22/6/2015, 10:55

Η εταιρεία JN Promo, που εμπορεύεται τα χειροποίητα παραδοσιακά προϊόντα ΣάΟΣ, εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου το οποίο αναρτήθηκε προχθες 20/6 στις 11:44 π.μ. στην ιστοσελίδα της στο facebook:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η εταιρεία JN PROMO και τα προϊόντα ΣάΟΣ, με αφορμή τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα γύρω από το όνομα του κ. Τσιπίδη Απόστολου και τις δηλώσεις του περί συνεργασίας του με την εταιρεία μας, δηλώνει επίσημα πως ουδεμία σχέση έχει με τον εν λόγω κύριο.
Η εταιρεία μας σεβόμενη το κοινό που την ακολουθεί καθώς επίσης και την σοβαρή παρουσίας της στο χώρο του εμπορίου παρακαλεί για οποιαδήποτε καταγγελία να απευθυνθείτε στις αρχές ή στα τηλέφωνα της εταιρείας.

Για την JN PROMO
Συμεωνίδου Ντιάνα