πάμε μπροστά

Παρασκευή

3

Ιούλιος 2015

0

ΣΧΟΛΙΑ

Εισηγήσεις του διπλού Δ.Σ. της 29/6/2015 (Απολογισμού Πεπραγμένων δημοτικής αρχής, Ετήσιας Έκθεσης Συμπαραστάτη και τακτικού Δ.Σ.)

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία PDF, Αρχεία, ΔΕΠΕΑ, Δημοτικό Συμβούλιο, Εισηγήσεις, Ημερήσια Διάταξη, Μεγάλα θέματα δήμου

Από το περασμένο, διπλό δημοτικό συμβούλιο της 29/6/2015 δε λαμβάνουμε πια ενημερώσεις από το σύμβουλο του δημάρχου, κ. Δημήτρη Καρυπίδη, λόγω ανηλειμμένων υποχρεώσεών του από τη συμμετοχή του στο προσεχές παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης στη Μεγάλη Βρετανία. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία, είμαστε σίγουροι ότι για άλλη μία φορά θα μας κάνει περήφανους εκπροσωπώντας επάξια την πόλη και τη χώρα μας.

Το γραφείο του κ. δημάρχου παρέλειψε να μας ενημερώσει αποστέλλοντάς μας τις εισηγήσεις της 17ης και της 18ης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας 29/6/2015 (του Απολογισμού Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής, της ετήσιας έκθεσης του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης και του τακτικού ΔΣ).

Ευχαριστούμε τον κ. Παύλο Μιχαηλίδη, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΑΝΑ.Σ.Α. για την Αλεξανδρούπολη” που ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας και μας απέστειλλε τις εισηγήσεις που έλαβε ο ίδιος, ως αρχηγός δημοτικής παράταξης, σε ηλεκτρονική μορφή.

Έχουμε ήδη αιτηθεί, στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη γραμματέα του δημάρχου – σήμερα και τηλεφωνικά, να μας αποστέλλονται οι εισηγήσεις σε ηλεκτρονική μορφή. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση στο αίτημά μας αλλά ελπίζουμε η δημοτική αρχή να ανταποκριθεί και να συνεχίσει να συμβάλλει, όπως έκανε μέχρι πρόσφατα, στην προσπάθεια ενημέρωσης των συνδημοτών μας. Σε περίπτωση που δεν το κάνει, είτε από αμέλεια είτε όχι, θα αναρτούμε τις εισηγήσεις με τη βοήθεια δημοτικών συμβούλων και παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Επίσης, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του ο κ. δήμαρχος δεσμεύτηκε να αναρτήσει την εισήγησή του για τον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής στην ιστοσελίδα του δήμου. Μέχρι σήμερα δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε κάτι, σήμερα 3/7 ζητήσαμε στην τηλεφωνική μας επικοινωνία και αυτές τις εισηγήσεις για να τις αναρτήσουμε μαζί με το βίντεο του απολογισμού.