πάμε μπροστά

Δευτέρα

27

Ιούλιος 2015

0

ΣΧΟΛΙΑ

Εισηγήσεις της 19ης τακτικής συνεδρίασης ΔΣ της Δευτέρας 27/07/2015

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία PDF, Αρχεία, Δημοτικό Συμβούλιο, Εισηγήσεις, Ημερήσια Διάταξη

Για δεύτερη φορά, μετά το διπλό ΔΣ της 29/6/2015, δεν παρέλαβα τις εισηγήσεις σκαναρισμένες σε μορφή PDF από το γραφείο του κ. δημάρχου. Στις 30/6/2015 είχα αποστείλλει email στον κ. δήμαρχο με την παράκληση να συνεχιστεί η αποστολή τους μετά το κώλυμμα που προέκυψε με τον συνεργάτη του δημάρχου, κ. Δημήτρη Καρυπίδη. Ελπίζω η μη αποστολή να έχει γίνει εκ παραδρομής και σύντομα να λυθεί αυτό το πρόβλημα, έχω ήδη στείλει και 2ο email.

Τις εισηγήσεις τις παρέλαβα από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΑΝΑ.Σ.Α. για την Αλεξανδρούπολη” κ. Παύλο Μιχαηλίδη τον οποίο και ευχαριστώ θερμά.

Ως προς τα θέματα του αυριανού ΔΣ, από τις εισηγήσεις που μοιράστηκαν «απουσιάζουν» τέσσερις, ενώ ένα θέμα αναφέρεται δύο φορές, με αύξοντα αριθμό 29 και 56 στην ημερήσια διάταξη και εισηγητή τον κ. δήμαρχο [Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Αλεξανδρούπολης στην Κοινή Επιτροπή παρακολούθησης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου και του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης (Εισηγ.: κ. Δήμαρχος)].

Στο θέμα 52 [Έγκριση της 51/2015 Απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ. “ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ” η οποία αφορά την «Τροποποίηση Ολοκληρωμένου Προγράμματος Δράσης έτους 2015 “Στοχοθεσία οικονομικών αποτελεσμάτων των Δήμων και Ν.Π.Δ.Δ”» (Εισηγ: κ. Βαμβακερός Αντώνιος)] η δεύτερη σελίδα της δισέλιδη εισήγησης δε διαβάζεται ούτε με μεγενθυτικό φακό. Προφανώς πρόκειται για σελίδα Α3 που σκαναρίστηκε και σμικρύνθηκε σε Α4 με αποτέλεσμα να μη διαβάζεται τίποτε. Εφόσον έχει μοιραστεί στους δημοτικούς συμβούλους σε μεγαλύτερη εκτύπωση θα τη σκανάρουμε και θα τη μοιραστούμε μαζί σας εδώ.

ΔΣ 27/7/2015 - Εισήγηση Θέματος 52 - 2η σελίδα δυσανάγνωστη - [Έγκριση της 51/2015 Απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ. “ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ” η οποία αφορά την «Τροποποίηση Ολοκληρωμένου Προγράμματος Δράσης έτους 2015 “Στοχοθεσία οικονομικών αποτελεσμάτων των Δήμων και Ν.Π.Δ.Δ”» (Εισηγ: κ. Βαμβακερός Αντώνιος)]

ΔΣ 27/7/2015 – Εισήγηση Θέματος 52 – 2η σελίδα δυσανάγνωστη – [Έγκριση της 51/2015 Απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ. “ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ” η οποία αφορά την «Τροποποίηση Ολοκληρωμένου Προγράμματος Δράσης έτους 2015 “Στοχοθεσία οικονομικών αποτελεσμάτων των Δήμων και Ν.Π.Δ.Δ”» (Εισηγ: κ. Βαμβακερός Αντώνιος)] (κλικ για… μεγέθυνση)

Τα θέματα οι εισηγήσεις των οποίων «απουσιάζουν» είναι:

Θέμα 47: Τροποποίηση της 376/2015 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου , η οποία αφορά την «Παράταση του ειδικού προγράμματος επανειδίκευσης κατάρτισης και απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας έως εκατόν δέκα οκτώ (118) απολυμένων από την εταιρεία ΘΡΑΚΗ Α.Ε.» (Εισηγ: κ. Γκότσης Νικόλαος).

Θέμα 48: Τροποποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης με αντικείμενο την ανάδειξη – επανάχρηση των αποθηκών του Λιμένα Αλεξανδρούπολης  (Εισηγ.: κ. Δήμαρχος).

Θέμα 55: Τροποποίηση της 539/2015 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου η οποία αφορά τον “Ορισμό μελών στις Επιτροπές Δημοτικού Συμβουλίου του άρθρου 70 Ν. 3852/2010”- Αντικατάσταση μέλους στην Επιτροπή Τουρισμού (Εισηγ.: κ. Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Αγγλιάς).

Θέμα 58: Έγκριση οδοιπορικών του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Αλεξανδρούπολης, κ. Βασματζίδη Χρήστου, στην Αθήνα (Εισηγ.: κ. Δήμαρχος).

Σε περίπτωση που μοιραστούν επιπρόσθετες εισηγήσεις πριν τη συνεδρίαση, θα ενημερώσουμε την παρούσα ανάρτηση.

Όλα τα έγγραφα (πρόσκληση σε ΔΣ και εισηγήσεις), εδώ: