πάμε μπροστά

Τετάρτη

9

Σεπτέμβριος 2015

0

ΣΧΟΛΙΑ

Παραιτείται από δημοτικός σύμβουλος ο επικεφαλής του συνδυασμού “Ν.Ε.Ο.Ι. Άνθρωποι” κ. Ιωάννης Γιαννόπουλος

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Δημοτικό Συμβούλιο, Ν.Ε.Ο.Ι. Άνθρωποι, Παρατάξεις

Ν.Ε.Ο.Ι. Άνθρωποι Δημοτική Παράταξη

Ν.Ε.Ο.Ι. Άνθρωποι Δημοτική Παράταξη

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε σήμερα το πρωί, ο κ. Ιωάννης Γιαννόπουλος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες μας ότι δήλωσε την παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου και του επικεφαλής της παράταξης “Νέοι, Έλληνες, Ορθόδοξοι, Ιδεολόγοι (Ν.Ε.Ο.Ι.) Άνθρωποι” για λόγους υγείας.

Ιωάννης Γιαννόπουλος, επικεφαλής παράταξης Νέοι, Έλληνες, Ορθόδοξοι, Ιδεολόγοι (Ν.Ε.Ο.Ι.) Άνθρωποι

Ιωάννης Γιαννόπουλος, επικεφαλής παράταξης Νέοι, Έλληνες, Ορθόδοξοι, Ιδεολόγοι (Ν.Ε.Ο.Ι.) Άνθρωποι

Ο κ. Γιαννόπουλος απουσίαζε από συνεχόμενες συνεδριάσεις του Δ.Σ. και υπήρχαν εύλογα ερωτηματικά. Όπως μας ενημέρωσε, έχει ήδη υποβάλλει την παραίτησή του από την Παρασκευή 28/8/2015 η οποία έγινε αποδεκτή από το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου. Θα ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες και θα οριστεί ως αντικαταστάτης του ο δεύτερος σε σταυρούς κ. Βεγλεκτσής Παρασκευάς του Παναγιώτη (δείτε την ανακήρυξη των τακτικών και αναπληρωματικών αιρετών του Δήμου Αλεξανδρούπολης από το Πρωτοδικείο). Ο κ. Γιαννόπουλος δήλωσε πως η ενεργή συμμετοχή στο Δημοτικό Συμβούλιο απαιτεί χρόνο, υπομονή, γερά νεύρα και πως εάν η παράταξή του θέλει να συμμετάσχει και στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα έπρεπε ο ίδιος να αντικατασταθεί (καθώς τα προβλήματα υγείας δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει) και ο διάδοχός του να ενημερωθεί για τα δημοτικά θέματα και να ασκήσει το αντιπολιτευτικό του έργο.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Θεόδωρο Αγγλιά, μας ενημέρωσε ότι οι διαδικασίες έχουν προχωρήσει και αύριο το πρωί ορκίζεται ο κ. Βεγλεκτσής στο Δημαρχείο της πόλης μας ως νέος δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης.

Καλή θητεία, λοιπόν, στον κ. Βεγλεκτσή και περαστικά στον απερχόμενο κ. Γιαννόπουλο. Ευχόμαστε ο αντικαταστάτης του, αφού εγκλιματιστεί και ενημερωθεί, να ασκήσει το αντιπολιτευτικό του έργο με μεγαλύτερη ένταση εκφράζοντας τις θέσεις της παράταξής του στα δημοτικά συμβούλια.