πάμε μπροστά

Δευτέρα

29

Φεβρουάριος 2016

0

ΣΧΟΛΙΑ

Διοργάνωση 1ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Μαθητικών-Νεανικών Χορωδιών Orpheus Youth Festival από 19-20 Μαΐου 2016

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Δελτία Τύπου, Δήμου Αλεξανδρούπολης, Μουσική, Πολιτισμός

Αλεξανδρούπολη 26/02/2016

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης διοργανώνει το 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικών-Νεανικών Χορωδιών “Orpheus Youth Festival” που θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Μαΐου 2016 στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

Διοργάνωση 1ου Πανελληνίου Φεστιβάλ Μαθητικών – Νεανικών Χορωδιών "Orpheus Youth Festival"

Διοργάνωση 1ου Πανελληνίου Φεστιβάλ Μαθητικών – Νεανικών Χορωδιών “Orpheus Youth Festival”

Το φεστιβάλ φιλοδοξεί να προβάλλει την καλλιτεχνική δημιουργία παιδιών και νέων και να αναπτύξει την ανταλλαγή μουσικών εμπειριών και καλών μουσικών πρακτικών δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να απολαύσει έργα διαφόρων Ελλήνων και ξένων συνθετών ενώ τη δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ θα υπάρχει η ευκαιρία παρουσίασης οργανικών συνόλων κλασσικής, σύγχρονης και τζαζ μουσικής.

Το φεστιβάλ δεν έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και το ρεπερτόριο είναι ελεύθερο. Κάθε χορωδία ή μουσικό σύνολο έχει δικαίωμα να παρουσιάσει τα έργα του σε χρόνο 15- 20 λεπτών.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι μαθητικές νεανικές χορωδίες, φωνητικά σύνολα, μουσικά σύνολα κλασσικής, σύγχρονης και τζαζ μουσικής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αποστέλλοντας τα στοιχεία τους στο vetavar11@gmail.com μέχρι τις 15 Απριλίου 2016.

Τα έξοδα διαμονής δεν καλύπτονται. Ωστόσο, αμέσως μετά την επιβεβαίωση της συμμετοχής θα αποσταλεί στους ενδιαφερόμενους μια λίστα προτεινόμενων ξενοδοχείων με ειδικές τιμές.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

  • Όνομα χορωδίας ή μουσικού συνόλου
  • Όνομα μαέστρου με σύντομο βιογραφικό σημείωμα
  • Τίτλοι τραγουδιών ή μουσικών έργων

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλ. 6944384745 και 25510 83355 από τις 14.00 μέχρι τις 21.00.