πάμε μπροστά

Τρίτη

15

Μάρτιος 2016

0

ΣΧΟΛΙΑ

Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Β’βάθμιας Εκπαίδευσης την Τετάρτη 15/3/2016 στις 12:00

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Δημοτικές Επιχειρήσεις, Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλώ σε συνεδρίαση, που θα γίνει την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016 και ώρα 12:00 π.μ., στο χώρο του ΚΕ.ΠΑ.Κ.Υ. Αλεξ/πολης (σ.σ. στο Πολυκοινωνικό), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

  1. Έγκριση απολογισμού της Σχολικής Επιτροπής Β΄θμιας Εκπαίδευσης, οικ. έτους 2015.
  2. Υπολογισμός Α΄ Δόσης μισθώματος κυλικείων για το σχολικό έτος 2015-2016.
  3. Αποδοχή αίτησης παραίτησης της μισθώτριας του κυλικείου του Γυμνασίου Άνθειας από την μίσθωση του κυλικείου κατά το τρίτο έτος της παράτασης και συγκρότηση επιτροπής για τη διενέργεια του διαγωνισμού της εκμίσθωσης του κυλικείου του Γυμνασίου της Άνθειας.
  4. Προκήρυξη δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου του Γυμνασίου Άνθειας.
  5. Αποδοχή αίτησης παραίτησης του μισθωτή του κυλικείου του 4ου Γυμνασίου Αλεξ/πολης και συγκρότηση επιτροπής για τη διενέργεια του διαγωνισμού της εκμίσθωσης του κυλικείου του 4ου Γυμνασίου Αλεξ/πολης.
  6. Προκήρυξη δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου του 4ου Γυμνασίου Αλεξ/πολης.
  7. Εξέταση αιτήματος του 1ου ΓΕΛ Αλεξ/πολης για έκτακτη χρηματοδότηση λόγω της λειτουργίας του Εργαστηριακού Κέντρου Φυσικών Επιστημών, στο χώρο του σχολείου.
  8. Εξέταση αιτήματος του 4ου Γυμνασίου Αλεξ/πολης για έκτακτη χρηματοδότηση, λόγω συστέγασης με το Σ.Δ.Ε.
  9. Εξέταση αίτησης της Φουτσιτζή Θεοδώρας, μισθώτριας του κυλικείου του Γυμνασίου και του Λυκείου Φερών, για ένα έτος παράτασης της σύμβασης μίσθωσης του κυλικείου.
  10. Έγκριση δαπάνης για την ολοκληρωμένη χρήση της εφαρμογής S-Management Plus.
  11. Έγκριση προσφορών για την προμήθεια 4 προβολικών και 2 lap-top από το 5ο Γυμνάσιο Αλεξ/πολης

Ο Πρόεδρος

Μπίκος Χρήστος