πάμε μπροστά

Τετάρτη

16

Μάρτιος 2016

0

ΣΧΟΛΙΑ

Άδεια λειτουργίας-καταλληλότητας χορηγήθηκε στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” για τα επόμενα δύο χρόνια

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Αθλητικά, Αθλητικές Εγκαταστάσεις, Δημοσίευση στο "Διαύγεια", Διαύγεια, Μεγάλα θέματα δήμου

Αναρτήθηκε στο Διαύγεια σήμερα Παρασκευή 16/3/2016 από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση η “χορήγηση άδειας λειτουργίας-καταλληλότητας στην αθλητική εγκατάσταση ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ του Δήμου Αλεξανδρούπολης” για τα επόμενα 2 χρόνια.

Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης "Μιχάλης Παρασκευόπουλος"

Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” (πηγή φωτό: anti-typos.blogspot.com)

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση, στην αθλητική αυτή εγκατάσταση μπορούν να φιλοξενηθούν αθλήματα πετοσφαίρισης, καλαθοσφαίρισης και χάντμπολ, ενώ οι καθήμενες θέσεις θεατών είναι 750.

Μακάρι σύντομα να δούμε να υλοποιείται το όνειρο όλων των Αλεξανδρουπολιτών για τη δημιουργία ενός νέου σύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου στην πόλη μας, το “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” έχει περάσει ήδη τα 40 χρόνια…

Ο κ. Μιχάλης Παρασκευόπουλος κατά την τελετή θεμελίωσης του κλειστού γυμναστηρίου Αλεξανδρούπολης το 1975 (πηγή φωτό: antitypos)

Ο κ. Μιχάλης Παρασκευόπουλος κατά την τελετή θεμελίωσης του κλειστού γυμναστηρίου Αλεξανδρούπολης το 1975 (πηγή φωτό: anti-typos.blogspot.com)

Ο αείμνηστος Μιχάλης Παρασκευόπουλος (εικονίζεται παραπάνω να εκφωνεί λόγο την ημέρα θεμελίωσης του κλειστού γυμναστηρίου το 1975 παρουσία του μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης – νυν Θεσσαλονίκης – κ. Ανθίμου) διετέλεσε επί τρεις περίπου δεκαετίες πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ). Αφιέρωσε τη ζωή του στον Εθνικό, το βόλλεϋ, τον αθλητισμό και την Αλεξανδρούπολη. Αποτέλεσε έναν από τους βασικότερους συντελεστές του σχεδιασμού και της υλοποίησης του συγκεκριμένου Κλειστού Γυμναστηρίου και ήταν ο πρωτεργάτης του οικοδομήματος του βόλλεϋ στην Αλεξανδρούπολη.