πάμε μπροστά

Δευτέρα

4

Απρίλιος 2016

0

ΣΧΟΛΙΑ

Εισηγήσεις της 6ης τακτικής συνεδρίασης ΔΣ της Τετάρτης 06/04/2016

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία PDF, Αρχεία, Δημοτικό Συμβούλιο, Εισηγήσεις, Ημερήσια Διάταξη

Οι εισηγήσεις της 6ης τακτικής συνεδρίασης εστάλησαν σε ηλεκτρονική μορφή από το Γραφείο Τύπου του δήμου στα μέλη του ΔΣ και των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων καθώς και σε όλους τους δημοσιογράφους και τις τοπικές ιστοσελίδες την Παρασκευή 1/4/2016 στις 15:26.

Η συνεδρίαση της Τετάρτης 6/4 (η έκτη τακτική του νέου έτους 2016) θα είναι η έβδομη συνεδρίαση που θα αναρτηθεί ως ηχητικό μετά το πέρας της. Για πρώτη φορά δε από την 1/1/2011 που ανέλαβε η δημοτική αρχή του δημάρχου μας, κ. Λαμπάκη, η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το δημοτικό μας ραδιόφωνο Sferikos 99,3 FM και από το www.sferikos.gr.

Η ποιότητα του σκαναρίσματος είναι αρκετά καλή, ορισμένες εισηγήσεις όμως είναι δυσασνάγνωστες λόγω ψηφιακού “θορύβου” και πρέπει να ξανασκαναριστούν και να ενημερωθούν. Οι εισηγήσεις είναι ταξινομημένες με αναγραφή των αριθμών των θεμάτων σε αυτές.

Από τις εισηγήσεις που μοιράστηκαν, «απουσιάζουν» οι οκτώ (8) από τις πενήντα πέντε (55) (το 14,5% δηλαδή του συνόλου των θεμάτων) – μία (1) από τον αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Παντελίδη, έξι (6) από τον κ. δήμαρχο καθώς μία (1) αυτή του θέματος των αιτήσεων/ενημερώσεων (θέμα για το οποίο σπάνια μοιράζονται εισηγήσεις, είτε πριν είτε κατά τη διεξαγωγή του Δ.Σ., παρά το γεγονός ότι η αντιπολίτευση έχει διαμαρτυρυθεί πολλάκις γι’ αυτό).

Οι εισηγήσεις που δεν μοιράστηκαν στους συμβούλους είναι οι εξής:

  • Θέμα 1: Αιτήσεις-Ενημερώσεις
  • Θέμα 2: Έγκριση Δαπανών Δημοσίων Σχέσεων (Εισηγ. κ. Παντελίδης Γεώργιος)
  • Θέμα 43: Έγκριση ονοματοδοσίας της αίθουσας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης ως «Αίθουσα Ηλίας Ευαγγελίδης» (Εισηγ.: κ. Δήμαρχος)
  • Θέμα 44: Έγκριση υπογραφής Πρωτοκόλλου Συνεργασίας, μεταξύ του Δήμου Αλεξανδρούπολης, του Δήμου Αγίας Πετρούπολης και του Συλλόγου Αλεξανδρούπολης «Ρώσικο Σπίτι» (Εισηγ.: κ. Δήμαρχος)
  • Θέμα 45: Παραχώρηση χρήσης Αγροτεμαχίου (αριθμ. 294) περιοχής Μαΐστρου (Εισηγ.: κ. Δήμαρχος)
  • Θέμα 46: Πρόταση στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, για ανταλλαγή του Δημοτικού Κτιρίου «Μύλος Μασούρα» με το Δικαστικό Μέγαρο (Εισηγ.: κ. Δήμαρχος)
  • Θέμα 52: Έγκριση δαπανών οδοιπορικών του Δημάρχου, κ. Ευάγγελου Λαμπάκη και του κ. Γκαμπαερίδη Κων/νου, στην Αγία Πετρούπολη από 27 έως 30 Μαρτίου 2016 (Εισηγ.: κ. Δήμαρχος)
  • Θέμα 53: Έγκριση μετακίνησης και οδοιπορικών του Δημάρχου, κ. Ευάγγελου Λαμπάκη, στις 31-03-2016 (Εισηγ.: κ. Δήμαρχος)

Σε περίπτωση που υπάρξουν επιπρόσθετες εισηγήσεις πριν τη συνεδρίαση, θα ενημερώσουμε την παρούσα ανάρτηση.