πάμε μπροστά

Κυριακή

5

Ιούνιος 2016

10

ΣΧΟΛΙΑ

Αλλαγή σελίδας για το pamemprosta.org – πεντέμιση χρόνια μετά ήρθε η ώρα να προχωρήσω μπροστά και σε προσωπικό/επαγγελματικό επίπεδο…

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία pamemprosta.org, Ανακοινώσεις, Αρθρογραφία, μαζί Πάμε Μπροστά, Παρατάξεις, Πασχάλης Δρακόπουλος, Στελεχών παράταξης "μαζί Πάμε Μπροστά"

του Πασχάλη Δρακόπουλου,
διαχειριστή του pamemprosta.org

Αλλαγή σελίδας...

Πεντέμιση χρόνια μετά, η πορεία του pamemprosta.org στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του δήμου Αλεξανδρούπολης φτάνει στο τέλος της. Μία προσπάθεια που ξεκίνησε ως ένα στοίχημα με τον εαυτό μου, ως υποψηφίου αιρετού που δεν εξελέγη στις δημοτικές εκλογές του Νοέμβρη του 2010, στηρίχθηκε από τους αιρετούς της τότε παράταξής μου “μαζί Πάμε Μπροστά”, προσπάθησε να “φωτίσει” σκοτεινές πλευρές των δημοσίων συνεδριάσεων οργάνων του δήμου μας, μετατράπηκε στην πορεία σε ανεξάρτητη ιστοσελίδα ενημέρωσης…

Θεωρώ ότι το πείραμα ήταν γενικά πετυχημένο. Το δημοτικό μας συμβούλιο έχει ανοίξει στους δημότες σε μεγαλύτερο βαθμό απ’ ότι ήταν το 2010 – μοιράζονται ηλεκτρονικά οι εισηγήσεις σε όλα τα ΜΜΕ, οι συνεδριάσεις μεταδίδονται ζωντανά από το δημοτικό μας ραδιόφωνο… Πολλά πρέπει ακόμα να γίνουν (η απουσία των επίσημων πρακτικών δυστυχώς εξακολουθεί να ισχύει) αλλά μπήκε ένα μικρό λιθαράκι…

Ευχαριστώ όλες τις δημοτικές παρατάξεις (παρούσες και πρώην, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης), τους υπηρεσιακούς, τους δημότες, τους αναγνώστες, τους bloggers, τους δημοσιογράφους και τα τοπικά ΜΜΕ για την εμπιστοσύνη, τη συνεργασία και τη συμπαράσταση που ο καθένας παρείχε στο έργο μου. Ένα έργο ανιδιοτελές με μοναδικό σκοπό… να πάμε όλοι μπροστά το δήμο και την πόλη μας που αγαπάμε.

Ζητώ συγγνώμη απ’ όσους κατά καιρούς έκρινα σκληρά, ίσως και άδικα κάποιες φορές, προσπάθησα ως επί το πλείστον να μιλώ με στοιχεία που συγκέντρωνα από τις συνεδριάσεις, το Διαύγεια, τις εισηγήσεις, την υπηρεσία. Βγήκα σχεδόν αλώβητος, γιατί κάποιοι προφανώς συγχώρησαν τα λάθη μου αναγνωρίζοντας ότι δεν είχα ούτε δόλο ούτε κρυφές ατζέντες. Μία (άδικη κατά τη γνώμη μου) μήνυση από αιρετή, θα αγωνιστώ να καταπέσει στο μέγιστο βαθμό που θα μπορέσω να το κάνω, εμπιστευόμενος πλήρως τη δικαιοσύνη και πιστεύοντας στο δίκαιο των θέσεών μου.

Από Δευτέρα ξεκινώ να εργάζομαι σε μεγάλη επιχείρηση του νομού μας. Το βλέπω και αυτό σαν ένα προσωπικό στοίχημα, θα δώσω το 100% του εαυτού μου για να πετύχω και να συνεισφέρω όσο μπορώ στους σκοπούς της, το οφείλω άλλωστε σε αυτούς που μου δίνουν αυτή την ευκαιρία!

Η ενασχόλησή μου με την ιστοσελίδα δεν είναι, φυσικά, δυνατό να συνεχιστεί.

Το pamemprosta.org θα παραμείνει στον αέρα ως σημείο αναφοράς για τους αιρετούς και τους δημότες, καθώς περιέχει πολύ υλικό από τα τελευταία χρόνια. Στον ελεύθερό μου χρόνο θα φροντίζω απλά για την αναβάθμισή της και τη συντήρηση των αναρτήσεών της (διορθώνοντας πιθανά ανενεργούς συνδέσμους). Εφόσον φίλοι και συνεργάτες θελήσουν να ασχοληθούν και να συνεχίσουν το έργο της, θα τους δώσω το δικαίωμα να το κάνουν.

Θα συνεχίσω να παρακολουθώ σαν ακροατής τις συνεδριάσεις του δημοτικού μας συμβουλίου και να μένω ενήμερος διαβάζοντας Διαύγεια κατά το δυνατόν (παρακαλώ το γραφείο τύπου να μην αφαιρέσει το email από τη λίστα αποδεκτών του). Το μόνο που μένει ως εκκρεμότητα είναι το ανέβασμα του Παρατηρητηρίου Διορισμών/Αναθέσεων/Προμηθειών από αιρετούς και συγγενείς τους, κάτι που θα γίνει εν καιρώ εφόσον βοηθήσουν στη λειτουργία του γνωστοί και φίλοι (έχω ήδη μαζεμένο αρκετό υλικό για ανάρτηση).

Καλή συνέχεια σε όλους και… τα λέμε! ;-)

 

10 Σχόλια

  1. Αραμπατζή Δήμητρα
  2. παπανικολοπουλος νικολαος
  3. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΑΝΤΟΥΡΑΣ
  4. Δημήτρης Ρίζος
  5. Γιώτα Γιαλαμά