πάμε μπροστά

Παρασκευή

9

Μάρτιος 2012

0

ΣΧΟΛΙΑ

Τέλος το γυάλινο δημαρχείο, κ. δήμαρχε;

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Αρχεία βίντεο, Δημοσιεύματα, Ιστοσελίδες, Παράταξης "μαζί Πάμε Μπροστά" (1/1/2011-31/8/2014)

Διαβάσαμε στην τοπική ιστοσελίδα, faros24.gr:

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης αυξάνει τον εσωτερικό έλεγχο

Με έγγραφο που είχε αποδέκτες όλες τις Διευθύνσεις του Δήμου Αλεξανδρούπολης, ο Δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης, ζητάει την σύμφωνη γνώμη του, για οτιδήποτε έγγραφο ζητήσουν και δoθεί στις άλλες Δημοτικές Παρατάξεις. Πιο συγκεκριμένα στο έγγραφο που εστάλη στις 29 Φεβρουαρίου και έχει αριθμό πρωτοκόλου 436, αναφέρει τα εξής:

“Σε περίπτωση που ζητηθούν από εκπροσώπους παρατάξεων ή οποιονδήποτε δημοτικό σύμβουλο, διάφορα έγγραφα πριν θα πρέπει να πάρει έγκριση από τον Δήμαρχο”.

Για ποιο λόγο γίνεται αυτό, έχει πολλές και διάφορες εξηγήσεις. Προφανώς έγινε κάτι που εξόργισε τον Δήμαρχο και έφυγαν έγγραφα, χωρίς να τα ελέγξει.

Ο δήμαρχος Αλεξ/πολης αυξάνει τον εσωτερικό έλεγχο
Ο δήμαρχος Αλεξ/πολης αυξάνει τον εσωτερικό έλεγχο (faros24.gr)

 

Ο κ. δήμαρχος είναι, προφανώς, ενοχλημένος από τα επίσημα, υπηρεσιακά έγγραφα που παρουσιάζει ο επικεφαλής της παράταξης κ. Ραπτόπουλος Γιώργος καθώς και από άλλα που κατά καιρούς ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα μας. Ελπίζουμε αυτή του η απόφαση να μην αποσκοπεί στην καθυστέρηση του ελέγχου από τις δημοτικές παρατάξεις. Οι προεκλογικές δεσμεύσεις του για γυάλινο δημαρχείο φαίνεται, για άλλη μία φορά, να κάνουν φτερά.

Εμείς ευχαριστούμε τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τα στελέχη της δημοτικής αρχής για την άψογη, ως επί το πλείστον, μέχρι σήμερα συνεργασία τους. Θα επιμένουμε και θα παρακολουθούμε την πορεία των αιτημάτων μας, όσα εμπόδια και αν θελήσει να βάλει ο κ. δήμαρχος με μοναδικό στόχο την πολύπλευρη ενημέρωση των συνδημοτών μας.

Τελειώνοντας, παραθέτουμε για άλλη μία φορά ένα αγαπημένο μας βίντεο, αυτό των δηλώσεων του κ. δημάρχου το βράδυ της δεύτερης Κυριακής των δημοτικών εκλογών της 14/11/2010 (δείτε απόσπασμα της μετάδοσης της Δέλτα Τηλεόρασης, από το λεπτό 03:08 έως το τέλος) στο οποίο ανέφερε τα εξής:

«Υπόσχομαι και δεσμεύομαι ότι η ψυχή μου, ο νους μου από εδώ και πέρα, θα είναι για όλους τους δημότες και το δημαρχείο θα είναι γυάλινο…. Στο δημοτικό συμβούλιο θα νιώσουν την θαλπωρή μου όλες οι δημοτικές παρατάξεις γιατί εκεί μέσα είναι ένας μικρός ναός της δημοκρατίας. Ευχαριστώ όλους τους δημότες, όλου του δήμου από την καρδιά μου.»