πάμε μπροστά

Τρίτη

12

Ιούνιος 2012

0

ΣΧΟΛΙΑ

Εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή οι όροι διακήρυξης της Κυκλοφοριακής Μελέτης της Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία PDF, Ανεπίσημα Πρακτικά, Επιτροπές, Οικονομική Επιτροπή (Ο.Ε.), Φωτογραφίες/Γραφικά

Συζητήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 11/6/2012 το θέμα του καθορισμού των όρων διακήρυξης για την εκπόνηση της μελέτης “Κυκλοφοριακή μελέτη Δήμου Αλεξ/πολης” με εισηγητή τον κ. Γιάννη Παπαντωνίου, αναπλ. προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Παπαντωνίου για τη χορήγηση σε ηλεκτρονική μορφή του πλήρους πακέτου του τεύχους διαγωνισμού της μελέτης (αναλυτική διακήρυξη μελέτης, τεύχος τεχνικών δεδομένων, προεκτίμηση αμοιβής μελέτης, συγγραφή υποχρεώσεων, έντυπο προσφοράς, χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της μελέτης και τοπογραφικό της περιοχής μελέτης).

Όλα αυτά τα αναρτούμε προς ενημέρωση των συνδημοτών μας.

Όπως ανέφερε και στην Οικονομική Επιτροπή ο κ. Παπαντωνίου, πρόκειται για μελέτη που θα πραγματοποιηθεί από ίδιους πόρους του δήμου, με ενδεικτικό προϋπολογισμό ύψους 414.000 ευρώ με ΦΠΑ. Ο μειοδότης θα προκύψει μετά από διεθνή διαγωνισμό, ενώ οι εκπτώσεις που δίνονται συνήθως σε τέτοιες μελέτες είναι ύψους 60%, οπότε το τελικό κόστος θα είναι γύρω στις 250.000 με ΦΠΑ. Τα έργα που θα προκύψουν ως προτάσεις από αυτή τη μελέτη θα μπορούν να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ.

Ο κ. δήμαρχος ανέφερε ότι για τις Φέρες θα γίνει ξεχωριστή μελέτη με απευθείας ανάθεση, καθώς πρόκειται για τελείως ανεξάρτητο οικισμό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο Τεύχος Τεχνικών Δεδομένων, ως περιοχές μελέτης ορίζονται τρεις υποπεριοχές:

  1. Περιοχή Μελέτης 1: Αφορά την αστική (δομημένη) περιοχή της πόλης και θα είναι η βασική περιοχή της μελέτης η οποία οριοθετείται από την ακτογραμμή, ανατολικά από την περιφερειακή οδό (οδός Χρήστου Γιαννούτσου), βόρεια από την περιφερειακή οδό (οδός Χρήστου Γιαννούτσου), οδό Ηροδότου, οδό Παναγάθου, οδός Χρήστου Γιαννούτσου δυτικά από την προς διάνοιξη οδό Χαρίσιου Βαμβακά και την οδό Ηλία Ευαγγελίδη.
  2. Περιοχή Μελέτης 2: Αφορά την περιαστική περιοχή της πόλης της Αλεξανδρούπολης η οποία εκτείνεται έξω από την Περιοχή 1 και οριοθετείται ανατολικά από τη νοητή γραμμή με κατεύθυνση βορά-νότου η οποία διέρχεται ανατολικά του αεροδρομίου, βόρεια από την Εγνατία Οδό, δυτικά από τη νοητή γραμμή με κατεύθυνση βορά-νότου η οποία διέρχεται δυτικά του κόμβου του περιφερειακού νοσοκομείου και νότια από την ακτογραμμή.
  3. Περιοχή Μελέτης 3: Αφορά την περιοχή του κέντρου της πόλης της Αλεξανδρούπολης η οποία οριοθετείται από τις οδούς Λεωφ. Βασ. Αλεξάνδρου, Κύπρου, Λεωφ. Δημοκρατίας, Μητροπολίτου Ιωακείμ, Ελευθερίου Βενιζέλου, Διονυσίου Σολωμού, Σαράντα Εκκλησιών, Παλαιολόγου, Μαζαράκη, Βιζβύζη, 14ης Μαΐου, Εθνικής Αντιστάσεως, Σκρα, Ελευθερίου Βενιζέλου, Λεωφ. Δημοκρατίας, Γεωργίου Ζαρίφη, Κωλέτη, Λεωφ. Βασ. Αλεξάνδρου.
ΟΕ 11/6/2012 - Περιοχή Μελέτης της Κυκλοφοριακής Μελέτης στην Αλεξανδρούπολη

ΟΕ 11/6/2012 – Περιοχή Μελέτης της Κυκλοφοριακής Μελέτης στην Αλεξανδρούπολη (κλικ για μεγέθυνση – μεγαλύτερης ανάλυσης αρχείο παρακάτω στην ανάρτηση)

Κατεβάστε το πλήρες πακέτο που λάβαμε από τον κ. Παπαντωνίου, κάνοντας κλικ εδώ:

Πλήρες πακέτο τεύχους διαγωνισμού Κυκλοφοριακής Μελέτης

Ακόμα, κατεβάστε αποσπάσματα του παραπάνω πακέτου που μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τεύχος Τεχνικών Δεδομένων (περιγράφονται η σκοπιμότητα του έργου, οι περιοχές μελέτης και τα στάδια της μελέτης)

Προεκτιμώμενη Αμοιβή

Περιοχή Μελέτης (Τοπογραφικός Χάρτης μεγάλης ανάλυσης σε JPG)

Περιοχή Μελέτης 1

Περιοχή Μελέτης 2

Περιοχή Μελέτης 3

================
Προσθήκη  29/6/2012

Η προκήρυξη της Κυκλοφοριακής Μελέτης όπως δημοσιεύτηκε στο συμπλήρωμα της επίσημης εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

================
Προσθήκη  3/9/2013

Όλα τα έγγραφα της Κυκλοφοριακής Μελέτης είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του δήμου, στο ακόλουθο link:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ «ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ»