πάμε μπροστά

Δευτέρα

4

Νοέμβριος 2013

0

ΣΧΟΛΙΑ

Το τσιφτετέλι της… ανάπτυξης (μια χορηγία του προέδρου της “Πολιτεία Θράκης” κ. Θανάση Λουκά)

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Αρχεία βίντεο, Δημοσιεύματα, Ιστοσελίδες, Μεγάλα θέματα δήμου, Πασχάλης Δρακόπουλος, Στελεχών παράταξης "μαζί Πάμε Μπροστά", Φωτογραφίες/Γραφικά, Χρυσωρυχεία

Το τσιφτετέλι της ανάπτυξης (Κτήμα Βασίλη 2/11/2013, μεταμεσονύκτιες ώρες, εκδήλωση της "Πολιτεία Θράκης" για την ανάπτυξη των χρυσωρυχείων)

Το τσιφτετέλι της ανάπτυξης (Κτήμα Βασίλη Σάββατο 2/11/2013, μεταμεσονύκτιες ώρες, εκδήλωση της “Πολιτεία Θράκης” για την “ανάπτυξη” των χρυσωρυχείων)

Κέφια είχε, χθες βράδυ (Σάββατο 2/11/2013), ο πρόεδρος της “Πολιτεία Θράκης”, κ. Θανάσης Λουκάς. Ξημερώματα της Κυριακής ανέβασε στο facebook, δημόσια στο προφίλ του, βίντεο με κορασίδα που λικνίζεται πάνω σε τραπέζι, πιθανότατα από την εκδήλωση “to know us better” των υπέρμαχων της “επένδυσης” των χρυσοθήρων, στο Κτήμα Βασίλη την ίδια ημέρα.

Στο βίντεο, αν δεν κάνω λάθος, παλαμάκια φαίνεται να χτυπάει ο κ. Δάντσιος, πρόεδρος του Σωματείου Χειριστών Εκσκαπτικών και Ανυψωτικών Μηχανημάτων Τεχνικών Έργων (στο παρελθόν έχει επισκεφτεί και το μητροπολίτη Άνθιμο με σκοπό την προώθηση της “επένδυσης” των χρυσωρυχείων) ενώ ακούγεται ένα χιουμοριστικό σχόλιο στα “γαλλικά” για ιδιοκτήτη τηλεοπτικού καναλιού της περιοχής μας.

Οι ήχοι της ζωντανής μουσικής προέρχονται από μπάντα εθελοντών (κατά τον κ. Λουκά) που δεν αμείφθηκαν για τη βραδιά του Σαββάτου…

Ο κ. Κωνσταντίνος Δάντσιος πριν έρθει στο τσακίρ κέφι απευθύνει λόγο στους παρευρισκομένους (ΘράκηΝΕΤ, 3/11/2013)

Ο κ. Κωνσταντίνος Δάντσιος πριν έρθει στο τσακίρ κέφι απευθύνει λόγο στους παρευρισκομένους (ΘράκηΝΕΤ, 3/11/2013)

Ελπίζουμε εν καιρώ ο πρόεδρος της “Πολιτεία Θράκης” να ανεβάσει και κανένα ουσιαστικότερο βίντεο στο προφίλ του, όπως για παράδειγμα το λόγο που εκφώνησε στους παρεβρισκομένους στο κτήμα Βασίλη με τα επιχειρήματά του υπέρ της επένδυσης των χρυσωρυχείων και κατά όλων των άλλων (για τις οποίες κινδυνολογεί μέσα από τις συνεντεύξεις τύπου του) καθώς και με τα σχόλιά του για αυτούς που “πετούν λάσπη” στους θιασώτες της “επένδυσης” :-)

Το βίντεο μπορεί να το δει ο καθένας, αφού η πρόσβαση σε αυτό είναι δημόσια και όχι περιορισμένη στους φίλους του.

Το τσιφτετέλι της ανάπτυξης (Κτήμα Βασίλη 2/11/2013, μεταμεσονύκτιες ώρες, εκδήλωση της "Πολιτεία Θράκης" για την ανάπτυξη των χρυσωρυχείων) - από το προφίλ του Θανάση Λουκά

Το τσιφτετέλι της ανάπτυξης (Κτήμα Βασίλη 2/11/2013, μεταμεσονύκτιες ώρες, εκδήλωση της “Πολιτεία Θράκης” για την ανάπτυξη των χρυσωρυχείων) – από το προφίλ του Θανάση Λουκά

Μπορείτε να το δείτε από το προφίλ του κ. Λουκά, στην παρακάτω σύνδεση (για όσους δεν έχει μπλοκαρισμένους) και για όσο καιρό θα το αφήσει “δημόσιο”:

https://www.facebook.com/photo.php?v=10202380423659791&set=vb.1468850918&type=2&theater

Αν πάλι πρόλαβε και το κλείδωσε, δείτε το στο youtube εδώ: