πάμε μπροστά

Παρασκευή

10

Οκτώβριος 2014

0

ΣΧΟΛΙΑ

Εισηγήσεις του 32ου τακτικού δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας 13/10/2014

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Δημοτικό Συμβούλιο, Εισηγήσεις, Πρόσκληση ΔΣ

Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, κ. Γκοτσίδη Κωνσταντίνο και τη γραμματέα του, κ. Κλειτσιώτη Μαρία που μας απέστειλαν με ηλεκτρονική αλληλογραφία τις εισηγήσεις της ημερησίας διάταξης του 32ου τακτικού ΔΣ της Δευτέρας 13 Οκτωβρίου 2014, σε ηλεκτρονική μορφή pdf (φυσικά δεν ξεχνούμε το φίλο Δημήτρη Καρυπίδη τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία τόσων χρόνων).

Τα έγγραφα αυτά τα παραλάβαμε για πρώτη φορά και ταξινομημένα με τον αριθμό του θέματος της εισήγησης σε κύκλο στην πρώτη της σελίδας! Μπράβο σε όλους για την πολύ καλή δουλειά.

Από τις εισηγήσεις απουσιάζει αυτή του 39ου θέματος με εισηγητή τον κ. Νικόλαο Γκότση, αντιδήμαρχο Φερών και Πρωτογενούς Τομέας σχετική με τηνΚατανομή βοσκοτόπων στο Δήμο Αλεξανδρούπολης”.

Ακόμα, αξιοπρόσεκτο είναι στο πακέτο των εισηγήσεων συμπεριλαμβάνονται και αυτές για τα θέματα 3-5 (εξέταση αιτήσεων επιχορήγησης συλλόγων, έγκριση δαπανών εκδηλώσεων 28ης Οκτωβρίου και έγκριση δαπανών δημοσίων σχέσεων) με εισηγητή τον κ. Γεώργιο Παντελίδη, αντιδήμαρχο Οικονομικών. Ειδικά για τις αιτήσεις επιχορηγήσεων συλλόγων επί αντιδημαρχίας κ. Γερακόπουλου σπάνια μοιράστηκαν εισηγήσεις εγγράφως παρά τις επανειλημμένες παρακλήσεις συμβούλων της αντιπολίτευσης. Είναι μία αλλαγή προς τη σωστή κατεύθυνση που πρέπει να υπογραμμιστεί και να επικροτηθεί.

Σε περίπτωση που μοιραστούν επιπρόσθετες εισηγήσεις πριν τη συνεδρίαση, θα την ανεβάσουμε εδώ. [σ.σ. 14/10/2014 – Προστέθηκαν οι εισηγήσεις για το θέμα 39 και ένα έκτακτο που μοιράστηκαν στους συμβούλους πριν τη συνεδρίαση, το πακέτο των εισηγήσεων είναι πλέον πλήρες]

Όλα τα έγγραφα (πρόσκληση σε ΔΣ και εισηγήσεις), εδώ: