πάμε μπροστά

Δευτέρα

3

Νοέμβριος 2014

0

ΣΧΟΛΙΑ

Εισηγήσεις του 33ου τακτικού δημοτικού συμβουλίου της Τετάρτης 05/11/2014

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία PDF, Αρχεία, Δημοτικό Συμβούλιο, Εισηγήσεις, Ημερήσια Διάταξη, Πρόσκληση ΔΣ

Ευχαριστούμε θερμά τον συνεργάτη του δημάρχου κ. Δημήτρη Καρυπίδη που μας απέστειλε σε ηλεκτρονική αλληλογραφία τις εισηγήσεις της ημερησίας διάταξης του 33ου τακτικού ΔΣ της Τετάρτης 5 Νοεμβρίου 2014 σε ηλεκτρονική μορφή pdf.

Τα έγγραφα αυτά τα παραλάβαμε για δεύτερη φορά ταξινομημένα με τον αριθμό του θέματος της εισήγησης σε κύκλο στην πρώτη σελίδα κάθε θέματος! Μπράβο σε όλους για την πολύ καλή δουλειά.

Από τις εισηγήσεις απουσιάζουν οι ακόλουθες:

  • Θέμα 22: Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2015 (Εισηγ.: κ. Γερακόπουλος Χρήστος) (προστέθηκε το πρωί της 4/11/2014)
  • Θέμα 50: Ορισμός μελών της μειοψηφίας στην Εκτελεστική Επιτροπή για θέματα που αφορούν υπηρεσιακές μεταβολές υπαλλήλων του Δήμου και σε πειθαρχικά θέματα αυτών (Εισηγ.: κ. Δήμαρχος)
  • Θέμα 51: Ορισμός μελών στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας (Εισηγ.: κ. Δήμαρχος)
  • Θέμα 55: Έγκριση μετακίνησης, του Αντιδημάρχου Δημ. Ενότητας Τραϊανούπολης, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, κ. Φαλέκα Ιωάννη, στη Κοζάνη και στην Αθήνα (Εισηγ.: κ. Πρόεδρος Δ.Σ.)
  • Θέμα 56: Έγκριση Οδοιπορικών του Αντιδημάρχου Δημ. Ενότητας Τραϊανούπολης, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, κ. Φαλέκα Ιωάννη, στη Θεσσαλονίκη (Εισηγ: κ. Πρόεδρος Δ.Σ.)
  • Θέμα 57: Έγκριση Οδοιπορικών, Δημοτικού Συμβούλου, κ. Ζητάκη Παναγιώτη, στην Αθήνα, για Εκπροσώπηση του Δήμου στη Γενική Συνέλευση του Δικτύου Υγειών Πόλεων. (Εισηγ.:κ. Πρόεδρος Δ.Σ.)
  • Θέμα 58: Έγκριση Οδοιπορικών Δημάρχου (Εισηγ.: κ. Πρόεδρος Δ.Σ.)

Σε περίπτωση που μοιραστούν επιπρόσθετες εισηγήσεις πριν τη συνεδρίαση, θα ενημερώσουμε την παρούσα ανάρτηση.

[σ.σ. το πρωί της 4/11/2014 λάβαμε σε ηλεκτρονική μορφή το Τεχνικό Πρόγραμμα 2015 του δήμου Αλεξανδρούπολης (θέμα 22) και ορθές επαναλήψεις των θεμάτων 40 & 41 της Τεχνικής Υπηρεσίας, εισηγήσεις τις οποίες προσθέσαμε παρακάτω]

Όλα τα έγγραφα (πρόσκληση σε ΔΣ και εισηγήσεις), εδώ: