πάμε μπροστά

Σάββατο

24

Μάρτιος 2012

0

ΣΧΟΛΙΑ

Συνέντευξη κ. Ραπτόπουλου στο Status Radio 94.2 για Α.ΠΟ.Κ.Δ.Α. και Πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Α.ΠΟ.Κ.Δ.Α., Απευθείας Αναθέσεις, Δημοσίευση στο "Διαύγεια", Δημοτικές Επιχειρήσεις, Διαύγεια, Ηχητικά, μαζί Πάμε Μπροστά, Παρατάξεις, Ραπτόπουλος Γιώργος, Συνεντεύξεις

Status Radio 94.2Το πρωί της Παρασκευής 23/3/2012 ο κ. Ραπτόπουλος Γιώργος, επικεφαλής της παράταξής μας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του δημοσιογράφου Σταύρου Αποστολίδη και στο ραδιοφωνικό σταθμό Status Radio 94.2

Σε αυτήν εξέφρασε τις ενστάσεις της παράταξης “μαζί Πάμε Μπροστά” σχετικά με τη φιλοσοφία διαχείρισης του δημοσίου χρήματος από τη δημοτική αρχή. Αναφέρθηκε στο θέμα της προμήθειας με απευθείας ανάθεση συστήματος πυρανίχνευσης, πυροσβεστήρων και πυράντοχης πόρτας από τον Α.ΠΟ.Κ.Δ.Α. και στο αυξημένο κόστος των δύο αυτών απευθείας αναθέσεων. Στα 3.690 ευρώ που κόστισαν τελικά οι δύο απευθείας αναθέσεις στον Α.ΠΟ.Κ.Δ.Α. η πιθανή ζημία που έχει υποστεί είναι ύψους 2.000 ευρώ.

Αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις του δημοτικού συμβούλου της συμπολίτευσης, κ. Χρήστου Κατσαντούρα, σύμφωνα με τις οποίες υπάρχουν παρέες και κλίκες στην παράταξη “Πόλη και Πολίτες” για κάποιες από τις οποίες ο κ. δήμαρχος πιθανά δεν έχει γνώση.

Αναφέρθηκε και στο θέμα της παραχώρησης χώρου στο Πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας για δημιουργία Luna Park για 3 μήνες, την περίοδο των Χριστουγέννων μέχρι 31/1/2012, και μέσα Μαρτίου το πάρκο λειτουργούσε κανονικά (ενάμιση μήνα μετά το πέρας της περιόδου). Ανέφερε ότι ο δήμος δεν ελέγχει ούτε αυτά που αποφασίζει το δημοτικό συμβούλιο. Η διαδικασία για παραχώρηση του χώρου για διάστημα μεγαλύτερο από 3 μήνες ήταν διαφορετική και θα έπρεπε να προηγηθεί διαγωνισμός και όχι ανάθεση.

 

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του κ. Ραπτόπουλου στον Status Radio 94.2 κάνοντας κλικ εδώ.