πάμε μπροστά

Τετάρτη

13

Φεβρουάριος 2013

0

ΣΧΟΛΙΑ

Απολογισμός πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής έτους 2012

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Α.ΠΟ.Κ.Δ.Α., Ανάπλαση παραλιακής ζώνης, Ανεπίσημα Πρακτικά, Αρχεία βίντεο, Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, Δ.Ε.Υ.Α.Α., Δημοτικές Επιχειρήσεις, Δημοτικό Συμβούλιο, Δημοτικού Συμβουλίου, Διαφάνεια, Εισηγήσεις, Επίσημα Πρακτικά, Ζωντανή Ενημέρωση, Ζωντανή μετάδοση ΔΣ, Ημερήσια Διάταξη, Καθαριότητα, Μεγάλα θέματα δήμου, Οικονομικά δήμου, Παρατάξεις, Πόλη και Πολίτες, Πολυκοινωνικό, Προϋπολογισμός, Τ.Ι.Ε.Δ.Α. Α.Ε.

Απολογισμός Πεπραγμένων δημοτικής αρχής δήμου Αλεξανδρούπολης, Τετάρτη 30/1/2013 Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης

Απολογισμός Πεπραγμένων δημοτικής αρχής δήμου Αλεξανδρούπολης, Τετάρτη 30/1/2013 Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης

Παρακολουθείστε τον φετινό απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής Αλεξανδρούπολης για το έτος 2012, όπως αυτός παρουσιάστηκε από το δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελο Λαμπάκη στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Αλεξανδρούπολης την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013.

Το βίντεο από την ειδική, αυτή, δημόσια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, το θέτουμε στη διάθεση των συνδημοτών μας ώστε να έχετε τη δυνατότητα να την παρακολουθήσετε, σε συνδυασμό με τον περσινό απολογισμό του 2011, και να κρίνετε τη δημοτική αρχή και το έργο της.

Στο λεπτό 1:24:30 τελειώνει η εισήγηση του δημάρχου και ακολουθεί η παρέμβαση του κ. Γιάννη Λασκαράκη, ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου.

Στο λεπτό 1:37:20 παρεμβαίνει η κ. Ουρανία Ψειράκη-Κιορογλανίδου, υπάλληλος του τμήματος Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, πρόεδρος του Πολιτιστικού-Εικαστικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Έβρου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.).

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την ενεργοποίηση της αναπαραγωγής του βίντεο με υψηλή ανάλυση εικόνας, κάντε κλικ στο “HD” ώστε να μετατραπεί από γκρι σε μπλε.

Αναπαραγωγή βίντεο σε HD

Αναπαραγωγή βίντεο σε HD