πάμε μπροστά

Σάββατο

12

Ιούλιος 2014

0

ΣΧΟΛΙΑ

Εισηγήσεις του 20ου έκτακτου Δ.Σ. της Παρασκευής 11/07/2014

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Αποθήκες ΟΣΕ (Λιμάνι), Δημοτικό Συμβούλιο, Εισηγήσεις, Ημερήσια Διάταξη, Μεγάλα θέματα δήμου

Ευχαριστώ θερμά τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης “μαζί Πάμε Μπροστά” κ. Νικόλα Γαλάνη που μου παρέδωσε τον πλήρη φάκελλο των εισηγήσεών του μετά το πέρας της συνεδρίασης του χθεσινού (Παρασκευής 11/7/2014) 20ου έκτακτου δημοτικού συμβουλίου (θυμήθηκα έτσι παλιές καλές εποχές ξενυχτιού με σκανάρισμα και απομαγνητοφωνήσεις) :-)

Τα έγγραφα αυτά σκάναρα και σας ανεβάζω με τη σειρά που τα παρέλαβα. Από τις εισηγήσεις απουσιάζει η σημαντικότερη, αυτή του θέματος 15 για την έγκριση των όρων σύμβασης για τη λήψη δανείου με Jessica για τη χρηματοδότηση της ανακατασκευής των δύο πρώτων αποθηκών του ΟΣΕ στο λιμάνι της πόλης μας. Τη Δευτέρα θα επικοινωνήσω με το γραφείο του κ. δημάρχου και θα ζητήσω αντίγραφό της, όπως ο ίδιος προσφέρθηκε να χορηγήσει σε κάθε ενδιαφερόμενο, και θα το αναρτήσω εδώ μόλις το παραλάβω.

Όλα τα έγγραφα (πρόσκληση σε ΔΣ και εισηγήσεις) κάνοντας κλικ , εδώ:

Πρόσκληση & Εισηγήσεις Ημερήσιας Διάταξης ΔΣ Παρασκευής 11/07/2014

=====================

17/7/2014:

Οι όροι σύμβασης του δανείου για τις αποθήκες ΟΣΕ στο λιμάνι (μέσω Jessica) μπορείτε να τους διαβάσετε εδώ. Μας τους προμήθευσε το γραφείο του κ. δημάρχου την Τρίτη 15/7.