πάμε μπροστά

Τετάρτη

1

Απρίλιος 2015

0

ΣΧΟΛΙΑ

“Μένουμε Ελλάδα”, αφιέρωμα στην Αλεξανδρούπολη [Βίντεο] (ΝΕΡΙΤ, 31/3/2015)

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Αρχεία, Αρχεία βίντεο, Βραχιόλογλου Στέλιος, Μεγάλα θέματα δήμου, Πολιτισμός, Συνεντεύξεις, Τουρισμός

Παρακολουθείστε απόσπασμα της εκπομπής “Μένουμε Ελλάδα” όπως προβλήθηκε στη ΝΕΡΙΤ το μεσημέρι της Τρίτης 31/3/2015 με φιλοξενούμενο τον αντιδήμαρχο Προγραμματισμού, Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας, Αγοράς & Αθλητισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης, κ. Στέλιο Βραχιόλογλου.

"Μένουμε Ελλάδα" - Αφιέρωμα στην Αλεξανδρούπολη (31/3/2015 14:19)

Σε αυτήν παρουσιάζονται απόσπασμα ενός βίντεο για την πόλη και τη νυχτερινή ζωή της, φωτογραφίες καθώς και τοπικά προϊόντα.

Στο τέλος ο κ. Βραχιόλογλου κάνει μία έκπληξη στους οικοδεσπότες Ρένια Τσιτσιμπίκου και Πέτρο Κουμπλή τραγουδώντας με την κιθάρα του ένα τραγούδι ειδικά γραμμένο για την εκπομπή, το οποίο τραγουδά και για δεύτερη φορά (μετά από μία εμβόλιμη παρουσίαση της Κρήτης) λίγο πριν φύγει από το στούντιο.

Σε κανονική ανάλυση (576p):

Σε υψηλή ανάλυση (1080p):

Δείτε το βίντεο που δημιουργήθηκε αφιλοκερδώς από τον κ. Ηρακλή Ρήγα (συμπεριλαμβάνει φωτογραφίες του κ. Θανάση Σισμάνη), ειδικά για την εμφάνιση του κ. Βραχιόλογλου στο “Μένουμε Ελλάδα”:

Η μουσική του βίντεο “Μένουμε Ελλάδα – Μένουμε Αλεξανδρούπολη” είναι των U137 με τίτλο Watching The Storm (περιγράφουν την μπάντα τους ως “Cinematic post-rock duo from Sweden”):

Δείτε την προηγούμενη εμφάνιση της πόλης μας όπως την είχαμε καταγράψει την Τρίτη και την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012, στην τότε ΝΕΤ (με οικοδεσπότη τον σημερινό βουλευτή του Ποταμιού κ. Γιώργο Αμυρά):