πάμε μπροστά

Παρασκευή

23

Ιανουάριος 2015

0

ΣΧΟΛΙΑ

Εισηγήσεις της 2ης τακτικής συνεδρίασης ΔΣ την Παρασκευή 23/01/2015

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία PDF, Αποθήκες ΟΣΕ (Λιμάνι), Αρχεία, Δημοτικό Συμβούλιο, Εισηγήσεις, Ημερήσια Διάταξη, Μεγάλα θέματα δήμου

Ευχαριστούμε θερμά το συνεργάτη του δημάρχου κ. Δημήτρη Καρυπίδη και που μας απέστειλε σε ηλεκτρονική μορφή τις εισηγήσεις της ημερησίας διάταξης του 2ου τακτικού Δ.Σ. της Παρασκευής 23 Ιανουαρίου 2015 σε ηλεκτρονική μορφή pdf.

Τα έγγραφα αυτά τα παραλάβαμε ταξινομημένα με τον αριθμό του θέματος της εισήγησης σε κύκλο στην πρώτη σελίδα κάθε θέματος. Η ποιότητα του σκαναρίσματος είναι πολύ καλή και γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους υπευθύνους.

Από τις εισηγήσεις απουσιάζουν οι ακόλουθες:

Θέμα 2: Ακύρωση της 337/2014 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου η οποία αφορά την «Τροποποίηση Συμφωνητικού Μίσθωσης των Αποθηκών της ΓΑΙΑΟΣΕ» (Εισηγ.: κ. Δήμαρχος)

Θέμα 3: Έγκριση Τροποποίησης Συμφωνητικού Μίσθωσης των Αποθηκών της ΓΑΙΑΟΣΕ στο λιμάνι (Εισηγ.: κ. Δήμαρχος)

Θέμα 14: Κατανομή πιστώσεων για λειτουργικές δαπάνες Α΄ Δόσης 2015 των σχολείων της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξανδρούπολης, Ν. Έβρου (Εισηγ.: κ. Γερακόπουλος Χρήστος)

Θέμα 38: Εφαρμογή διατάξεων, από το Δήμο Αλεξανδρούπολης, της παρ.21α του άρθρου 23 του ν.4178/2013 που αφορούν την αναστολή κατεδάφισης των καλυβών του ΔΕΛΤΑ, λόγω υφιστάμενου κινδύνου υλοποίησης κατεδάφισης τους από τις αρμόδιες υπηρεσίες και έγκριση της αποδοχής της απόφασης Αρχιτεκτονικής Επιτροπής (Εισηγ.: κ. Δήμαρχος)

Θέμα 39: Αντικατάσταση μέλους του Δ.Σ του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης» (Εισηγ.: κ. Πρόεδρος Δ.Σ.)

Θέμα 40: Ορισμός Εκπροσώπου του Δήμου στην Επιτροπή του Π.Δ 23/2000 (Εισηγ.: κ. Πρόεδρος Δ.Σ.)

Θέμα 42: Έγκριση Οδοιπορικών Αντιδημάρχου Δημοτικής Ενότητας Τραϊανούπολης, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, κ. Φαλέκα Ιωάννη (Εισηγητής δεν αναφέρεται).

Σε περίπτωση που μοιραστούν επιπρόσθετες εισηγήσεις πριν τη συνεδρίαση, θα ενημερώσουμε την παρούσα ανάρτηση.

Όλα τα έγγραφα (πρόσκληση σε ΔΣ και εισηγήσεις), εδώ:

====================