πάμε μπροστά

Πέμπτη

21

Μάιος 2015

0

ΣΧΟΛΙΑ

Ανακατατάξεις στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΑ – νέο αμοιβόμενο μέλος ο κ. Μεϊμάρογλου – παραιτήθηκε η αμοιβόμενη κ. Ευαγγέλου Βασιλική

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία PDF, Αρχεία, Δ.Ε.Υ.Α.Α., Δημοσίευση στο "Διαύγεια", Δημοτικές Επιχειρήσεις, Διαύγεια, Ορισμοί Μελών Δ.Σ.

Δ.Ε.Υ.Α.Α. logo

Μεϊμάρογλου Εμμανουήλ, μέλος Δ.Σ.. της Δ.Ε.Υ.Α.Α., υποψήφιος σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Φερών με το συνδυασμό "Πόλη Και Πολίτες"

Μεϊμάρογλου Εμμανουήλ, μέλος Δ.Σ.. της Δ.Ε.Υ.Α.Α.,

Με την από 18/3/2015 απόφαση του Δ.Σ. Αλεξανδρούπολης ψηφίστηκε ομόφωνα η αποδοχή της παραίτησης της κ. Κωνσταντίας Μεσιτίδου από αναληρωματικό μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Α. και η αντικατάστασή της από την κ. Παχίδου Αναστασία.

Με την από 27/4/2015 απόφαση του Δ.Σ. Αλεξανδρούπολης ψηφίστηκε ομόφωνα η αποδοχή της παραίτησης της κ. Ευαγγέλου Βασιλικής από (αμοιβόμενο) μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Α. και η αντικατάστασή της από το μέχρι τότε αναπληρωματικό μέλος, κ. Παχίδου Αναστασία. Τη θέση της κ. Παχίδου ως αναπληρωματικού μέλους κατέλαβε η κ. Γκούμα Παναγιώτα. Θυμίζουμε ότι η κ. Ευαγγέλου Βασιλική είχε οριστεί από τις 20/10/2014 ως αμοιβόμενο μέλος του Δ.Σ. (δείτε παλιότερη ανάρτησή μας).

Με την από 20/4/2015 απόφαση του ΔΣ της ΔΕΥΑΑ ορίστηκε το μέλος του, κ. Εμμανουήλ Μεϊμάρογλου, ως αμοιβόμενο μέλος πλήρους απασχόλησης με αμοιβή 450 ευρώ μηνιαίως και έναρξη καταβολής της αμοιβής από 1/5/2015.

Με την από 12/5/2015 απόφαση του Δ.Σ. Αλεξανδρούπολης και σε συνέχια των εκλογών της 8/4/2015 στο σωματείο των εργαζομένων, εκλέχθηκαν ο κ. Ξενουδάκης Γεώργιος (ο οποίος ήταν και παραμένει τακτικό μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΑ) και ο κ. Κεμανετζής Ευάγγελος ο οποίος αντικαθιστά ως αναπληρωματικό μέλος τον κ. Κακαλή Χρήστο.

Δείτε και: