πάμε μπροστά

Δευτέρα

22

Σεπτέμβριος 2014

0

ΣΧΟΛΙΑ

Απόφαση Διατήρησης της Σύμβασης του Καρυπίδη Δημήτριου του Ευγένιου, Ειδικού Συνεργάτη του Δήμου Αλεξανδρούπολης [Διαύγεια]

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία PDF, Διαύγεια, Ειδικοί Συνεργάτες Δημάρχου

Διαύγεια - Διαφάνεια στο ΚράτοςΑναρτήθηκε σήμερα το πρωί η απόφαση διατήρησης της σύμβασης του Καρυπίδη Δημήτριου του Ευγένιου ως ειδικού συνεργάτη του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της με υπ’ αριθμ. 58052 της 18/09/2014 απόφασης του δημάρχου Αλεξανδρούπολης, ο κ. Καρυπίδης Δημήτριος διατηρείται στη θέση του Ειδικού Συνεργάτη για την επικουρία του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Ο κ. Καρυπίδης θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής.

Θα ασχολείται με την ενημέρωση των εθελοντών και των δημοτών με ενημερωτικά έντυπα, ανακοινώσεις και λοιπές ενέργειες προβολής.

Θα έρχεται σε επαφή και θα συνεργάζεται με ευρωπαϊκούς φορείς εθελοντισμού για ανταλλαγή προγραμμάτων για υιοθέτηση νέων δράσεων για την εφαρμογή συστημάτων και διαδικασιών για την εξυπηρέτηση των δημοτών που έχουν αντικειμενική αδυναμία προσπέλασης στις δημοτικές υπηρεσίες ή στα ΚΕΠ και γενικά θα εκτελεί κάθε θέμα που του ανατίθεται από το Δήμαρχο.

Κατά τα λοιπά ισχύει η από 25-02-2013 υπογεγραμμένη Ειδική Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου με την οποία έχει συναφθεί η εργασιακή σχέση και η υποχρέωση για παροχή υπηρεσιών.

Η δαπάνη του ανωτέρω υπαλλήλου, ύψους 5.020 ευρώ, θα καλυφθεί για το έτος 2014 από τον προϋπολογισμό του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Για τα επόμενα έτη θα προβλεφθεί η ανάλογη δαπάνη στον προϋπολογισμό του Δήμου συνολικού ποσού περίπου 15.060 ευρώ ετησίως.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της ανάρτησης και ένα προσωπικό σχόλιο, εδώ:

==========

Θα έπρεπε, ίσως, να κρατήσω το σοβαροφανές ύφος της ανάρτησης αλλά με το Δημήτρη αυτό δεν είναι δυνατόν. Τον θεωρώ πλέον καλό φίλο, είμαι φαν του και τον θαυμάζω για την εργατικότητα, την ενεργητικότητα, την αεικινησία του και το πάθος του για ζωή.

Δημήτρη, εύχομαι να είσαι γερός, ευτυχισμένος και να έχουμε μια άριστη συνεργασία όπως τα τελευταία τρεισήμιση χρόνια!

Δημήτρης Καρυπίδης, ειδικός συνεργάτης δημάρχου Αλεξανδρούπολης

Δημήτρης Καρυπίδης, ειδικός συνεργάτης δημάρχου Αλεξανδρούπολης (30/04/2013)