πάμε μπροστά

Τρίτη

24

Απρίλιος 2012

0

ΣΧΟΛΙΑ

Ενημερωθήκατε απ’ τον κ. Ραπτόπουλο κύριε Τερζή;

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία Γρηγοριάδης Νίκος, Δημοτικές Επιχειρήσεις, Μαυρίδης Κώστας, Παράταξης "μαζί Πάμε Μπροστά" (1/1/2011-31/8/2014), Ραπτόπουλος Γιώργος, Συνεντεύξεις, Τ.Ι.Ε.Δ.Α. Α.Ε., Τερζής Νώντας

Τερζής Επαμεινώνδας, πρόεδρος Τ.Ι.Ε.Δ.Α. Α.Ε.
Τερζής Επαμεινώνδας, πρόεδρος Τ.Ι.Ε.Δ.Α. Α.Ε.

Την περασμένη Παρασκευή 20/4/2012 στην πρωινή εκπομπή του Δημήτρη Κολιού στον Maximum FM 93,6. Στην εκπομπή αυτός, προσκεκλημένος στο στούντιο ήταν ο κ. Κώστας Μαυρίδης, αντιπρόεδρος της Τ.Ι.Ε.Δ.Α.. Στη συνέντευξη αυτή παρενέβησαν ο κ. Νίκος Γρηγοριάδης, επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Νώντας Τερζής, πρόεδρος της Τ.Ι.Ε.Δ.Α. και ο κ. Γιώργος Ραπτόπουλος, επικεφαλής της παράταξης “μαζί Πάμε Μπροστά”.

 

Ο κ. Τερζής, αναφερόμενος στη συνέντευξη του κ. Ραπτόπουλου της προηγούμενης ημέρας 19/4 στον ίδιο σταθμό, αποκάλυψε ότι  η αμοιβή του ως προέδρου της Τ.Ι.Ε.Δ.Α. είναι 1.750 ευρώ μηνιαίως. Ρώτησε μάλιστα τον κ. Ραπτόπουλο εάν όταν στο παρελθόν διετέλεσε πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου “χάριζε καμία δραχμή στο κράτος ή τα έπαιρνε όλα […]”

Ο κ. Ραπτόπουλος, σε παρέμβασή του, κάλεσε τον κ. Τερζή να τον ενημερώσει κατ’ιδίαν για το που διέθετε τα χρήματα που εισέπραττε ως πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου. Εφόσον αυτό δεν ισχύει ο ίδιος τόνισε ότι θα παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος.

Επικοινωνήσατε, λοιπόν, κύριε Τερζή με τον κ. Ραπτόπουλο; Πήρατε απάντηση στο ερώτημα που δημόσια θέσατε; Είναι αλήθεια τα όσα ισχυρίζεται ο κ. Ραπτόπουλος ή να περιμένουμε την παραίτησή του;

 

Ακούστε την παρέμβαση του κ. Τερζή και την απάντηση του κ. Ραπτόπουλου, κάνοντας κλικ εδώ.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του κ. Μαυρίδη, την παρέμβαση Γρηγοριάδη, Τερζή και Ραπτόπουλου, άκοπα και αμοντάριστα όπως την ανάρτησε ο Δημήτρης Κολιός στην ιστοσελίδα του Maximum 93,6 FM, κάνοντας κλικ εδώ.