πάμε μπροστά

Δευτέρα

29

Φεβρουάριος 2016

0

ΣΧΟΛΙΑ

Εισηγήσεις της 4ης τακτικής συνεδρίασης ΔΣ της Δευτέρας 29/02/2016

Δημοσιεύτηκε από , Κατηγορία PDF, Αρχεία, Δημοτικό Συμβούλιο, Εισηγήσεις, Ημερήσια Διάταξη

Οι εισηγήσεις της 4ης τακτικής συνεδρίασης εστάλησαν σε ηλεκτρονική μορφή από το Γραφείο Τύπου του δήμου στα μέλη του ΔΣ και των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων καθώς και σε όλους τους δημοσιογράφους και τις τοπικές ιστοσελίδες στις 25/2/2016 14:02.

Η ποιότητα του σκαναρίσματος είναι αρκετά καλή, σε δύο περιπτώσεις λείπουν σελίδες ή σκαναρίστηκαν μερικώς έγγραφα. Οι εισηγήσεις ήταν ταξινομημένες χωρίς όμως να αναγράφονται οι αριθμοί των θεμάτων σε αυτές. Τις εισηγήσεις τις αριθμήσαμε και τις αναρτούμε για την ενημέρωση των συνδημοτών μας.

Από τις εισηγήσεις που μοιράστηκαν, «απουσιάζουν» οι ακόλουθες δώδεκα (!) με “αμελή” αντιδήμαρχο αυτή την φορά (από τις σπάνιες φορές που συμβαίνει αυτό) τον κ. Γιώργο Παντελίδη:

  1. Θέμα 1ο: Αιτήσεις – Ενημερώσεις
  2. Θέμα 2ο: Ενημέρωση μετά από αίτημα πολιτών της Αλεξανδρούπολης, για την εγκατάσταση πλωτού σταθμού υγροποιημένου φυσικού αερίου LNG (σ.σ. ΑΣΦΑ Αλεξανδρούπολης) στο θαλάσσιο κόλπο της Αλεξανδρούπολης και τη μεταφορά του προς αποθήκευση ανατολικά της πόλης, σύμφωνα με το υπ’ αριθ. 6252/11-02-2016 εισερχόμενο έγγραφο στην υπηρεσίας μας (Εισηγ.: κ. Δήμαρχος)
  3. Θέμα 3ο: Παραχώρηση Τμήματος του Στρατοπέδου «ΖΗΣΗ» στην Αλεξ/πολη, στην Ι.Μ. Αλεξανδρούπολης, για Ανέγερση Ιερού Ναού (Εισηγ.: κ. Δήμαρχος)
  4. Θέμα 5ο: Έγκριση Δαπανών Αποκριάτικων Εκδηλώσεων (Εισηγ.: κ. Παντελίδης Γεώργιος)
  5. Θέμα 8ο: Επιστροφή χρηματικού ποσού για Δ.Τ-Δ.Φ-Τ.Α.Π., στο όνομα Καμπακάκη Παρασκευή (Εισηγ.: κ.Παντελίδης Γεώργιος)
  6. Θέμα 9ο: Διαγραφές οφειλών από τους Χρηματικούς Καταλόγους σύμφωνα με το άρθρο 174 του Ν. 3463/2006 (Εισηγ.: κ. Παντελίδης Γεώργιος)
  7. Θέμα 10ο: Έγκριση χορήγησης θέσης κατάληψης χώρου σε παραγωγό για το έτος 2016 (Εισηγ.: κ. Παντελίδης Γεώργιος)
  8. Θέμα 11ο: Εξέταση αίτησης Μητολίδη Ιωάννη του Γεωργίου για μεταβίβαση κυριότητας Δημοτικού οικοπέδου στον Απαλό (Εισηγ.: κ. Παντελίδης Γεώργιος)
  9. Θέμα 12ο: Έκδοση Πρωτοκόλλου Διοικητικής αποβολής κατά του κ. Κουσίδη Σταύρου του Νικολάου που καταπατά δημοτική έκταση (τμήμα δρόμου άνευ αριθμού της Ο.Δ. 1932 αγροκτήματος Καλλιθέας – Ν.Χιλής) του Δήμου Αλεξανδρούπολης (Εισηγ.: κ. Παντελίδης Γεώργιος) (η εισήγηση έχει σκαναριστεί μερικώς, λείπει η πρώτη – ίσως και άλλες – σελίδες)
  10. Θέμα 22ο: Έγκριση απευθείας ανάθεσης υπηρεσίας μελέτης σκοπιμότητας – βιωσιμότητας του έργου τηλεθέρμανσης Φερών σύμφωνα με το άρθρο 268 του ν. 3463/06 (Εισηγ.: κ. Φαλέκας Ιωάννης)
  11. Θέμα 27ο: Έγκριση μετακίνησης της Δημ. Συμβούλου και Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων, κ. Ιντζεπελίδου – Συτμαλίδου Ελένης, στην Καβάλα (Εισηγ: κ. Δήμαρχος)
  12. Θέμα 30ο: Έγκριση οδοιπορικών του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελου Λαμπάκη και του κ. Γκαμπαερίδη στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας από 17 έως 21 Φεβρουαρίου 2016 (Εισηγ: κ. Πρόεδρος Δ.Σ.)

Η σημερινή συνεδρίαση (η τέταρτη τακτική του νέου έτους 2016) θα είναι η πέμπτη συνεδρίαση που θα αναρτηθεί ως ηχητικό μετά το πέρας  της. Παρουσιάζει δε ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς θα συζητηθεί το θέμα της επένδυσης του ΑΣΦΑ Αλεξανδρούπολης, γνωστής και ως LNG Ομίλου Κοπελούζου. Ακούγεται ότι θα είναι παρούσα και η εταιρεία, αυτό είναι ένα θετικό βήμα, αν και καθυστερημένο και κατόπιν εορτής αφού το έργο έχει αδειοδοτηθεί πλήρως ως έχει.

Σε περίπτωση που υπάρξουν επιπρόσθετες εισηγήσεις πριν τη συνεδρίαση, θα ενημερώσουμε την παρούσα ανάρτηση.